2777
2789

دو سه بار خواب بارداری و زایمان دیدم. دیشب هم خواب دیدم ۳۸ هفتمه و داریم با خواهرشوهرم تشک پهن میکنیم و وسایل میذاریم که آماده زایمان باشم😄😄 دو روز به موعدم مونده. در اقدامم. 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو که بی بی چکت مثبت نشون داده. مبارکه بارداری. واسه منم دعاکن شوهرم راضی بشه یهچ بزنه منم بچه ی دومم باردار بشم

دست راستت رو سرمن.

امضام هرکی دید دعام کرد

خدا الهی حاجتش بده

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من خواب دیدم یه پسر دو سه ساله دارمهفته بعدش فهمیدم باردارم ولی دختره 😂

مبارک باشه بسلامتی ودلخوش. دست راستت رو سرمن. واسه منم دعاکن

امضام فقط

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم تو که بی بی چکت مثبت نشون داده. مبارکه بارداری. واسه منم دعاکن شوهرم راضی بشه یهچ بزنه منم بچه ...

ستاره جون من برای امضاتون صلوات فرستادم، و سعی میکنم یادم بمونه که اگه باردار بودم حتماً تا هر روزی یادم هست دعات کنم بتونی مجدد مادر بشی❤️

عزیزم یه هاله کمرنگ انداخته ولی بی بی چکه، معلوم نیس واقعاً یخاطر آغاز بارداریه یا کاذبه! 

من خواب دیدم یه پسر دو سه ساله دارمهفته بعدش فهمیدم باردارم ولی دختره 😂

من چند شب پیش خواب دیدم رفتم زایمان کردم پسرم دنیا اومده، اومدم خونه ولی بزرگه😀 مثلاً در حد سه چهار سال. و همون روز زایمان هی داره توی خونه بازی و شیطنت میکنه و منم با همون اسمی که برا فرزند پسر توی ذهنمه هی صداش میکنم که مامان بشین😄 

خدا براتون نگه داره عزیزم ❤️ ممنون که تجربتو گفتی.

من چند شب پیش خواب دیدم رفتم زایمان کردم پسرم دنیا اومده، اومدم خونه ولی بزرگه😀 مثلاً در حد سه چهار ...

مرسی عزیزم امیدوارم این ماه خبرای خوب بشنوی ♥️

من الان ته دلم همش میگم نکنه پسره سونو اشتباه کرده به خاطر خوابم 😂

مرسی عزیزم امیدوارم این ماه خبرای خوب بشنوی ♥️من الان ته دلم همش میگم نکنه پسره سونو اشتباه کرده به ...

هفته چند هستی؟ سونو دختر احتمال اشتباه داره اولاش.