2777
2789

۷ سالشه مامانش قبلا ی بار ازدواج کزده با پسر عمش که ساکن انگلیس بوده ازدواج کردهبعد ۸ ماه برگشته طلاق گرفته من تا همینجاشو میدونم دخترش اومد ب من گفت عمع ماملنم قبلا ی بار شوهر کرده طلاق گرفته گفتم تو از کجا میدونی گفت رفتم  خونه مادر بزرگم داییم منو برد طبقه بالا تو لپ تاپش عکسای مامانمو شوهرشو نشونم داد اسم شوهرش مسعود بوده انگلستان زندگی میکردن خودم عکساشونو دیدم همشو نشونم داد چشاش پر غم بود ناراحت بود اخه چ لزومی داره دختر به این سن این چیزارو بدونه حالو حوصله ندارم وگرنه خون ب پا میکردم بعد گفت داییم دوس دختر داره ولی دوس دخترش خیلی سنش بالاست میان میرن طبقه بالا رو تخت گفتم توو از کجا فهمیدی گفت از تو دوربین دیدم گفتم کدوم دوربیننننن گفت اونی که وصله ب تلوزیون خونه مادربزرگم ظاهرا یه دوربین تو کوچه دارن ک وصله به ال ای دیشون مدامم روشنه خلاصه هنه چیو میدونست این بچه اصلااااااا حوصله ندارم وگرنه حرف میزدم چون قبلا زن داداشم یه پاپوش برام درست کرد من قول دادم ب خودم تا دم مرگ باهاش حرف نزنم....

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من بودم واکنش نشون میدادم

اهمیتی نداره از کسی دلخورم یا قهرم یا کسی بخواد باهام بد رفتار کنه و...

وظیفه م به عنوان یه عمه این بود که نگرانیمو مطرح کنم و اینکارو میکردم حتما بعدش مهم نیست برام 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چ احمق بوده اونی ک اومده ب بچه ب این کوچیکی عکس نشون داده معلومه بد ذات بوده یا چرا که بچه بگی ک فکر ...

والا به نظرم اصصصصصلا صلاح نیست این بچه رو با داییش تنها بزارن

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...