2777
2789
عنوان

بیمه عمر و سرمایه گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3492 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تورم خيلي بالاتر از اين حرفاس  ادم اون پولارو جمع كنه يه تيكه كوچيك طلا و سكه هرچند وقت يه ...

بله این نظر شما هم‌خوبه البته برای الان هر شخص

بیمه عمر فقط برای گرفتن سود نیست

یک نوع آینده نگری هست.

یک مثال میزنم. فرض کنید من و یک فرد دیگه میخوایم برای اینده بچه خودمون یا حتی خودمون یک مبلغی رو پس انداز کنیم. هر دو تای ما یک میلیون تومن پول داریم. اون فردمیره سکه میخره .من میرم بیمه عمر میخرم ۳۰ ساله. و همزمان با خودم دخترم رو به عنوان بیمه شده دوم‌معرفی میکنم. هر دوی ما برفرض بر اثر یک حادثه فوت میکنیم. اون فرد فقط یک سکه داره که به دخترش میرسه. ولی من ۱۰۰ میلیون همون لحظه به دخترم خسارت داده میشه و برای ۳۰ سال دیگه شرکت بیمه حق بیمه رو پرداخت میکنه و دخترم هر زمان که خواست میتونه از سرمایه جمع شده تو بیمه برلی خودش استفاده کنه

مثلا سال 93 ما 50دادیم 94 شد 55.و تا الان هر ماه منطورمه

دقیقأ منم بیمه ام سالیانه یه مبلغی بهش اضافه میشه،پارسال ماهی50بود امسال55،فکر کنم قسط سال پونزدهمش نزدیکه ماهی200تومن باشه

پدر من مدير فروش بيمه پاسارگاده، پسر خودم، داداشم، دو تا خواهر زاده هام واكثر بچه هاي فاميل رو بيمه عمر كرده، انشالله كه در آينده به دردشون بخوره، منظورم اينه كه اگه واقعي نبود پدرم ماهارو بيمه نميكرد

پدر من مدير فروش بيمه پاسارگاده، پسر خودم، داداشم، دو تا خواهر زاده هام واكثر بچه هاي فاميل رو بيمه ...

منم پاسارگادم و نزدیک درجه 1ما و کلی ادم و دوستامون و فامیل به واسطه اش بیمه شدن و زن و بچه خودشن بیمه کرده

بله این نظر شما هم‌خوبه البته برای الان هر شخص بیمه عمر فقط برای گرفتن سود نیست  یک نوع آینده ...

اگر اينجوري باشه كه واقعا خوبه

ولي من از اقوام نزديكم تو بانك مركزي هست 

ميگه از بس جور اين موسسات ورشكسته رو داديم كشور نابود شد 

اين بيمه هاي عمرم چون اصلا منبعي برا تامين درامدشون ندارن  

به زودي همه ورشكست ميشن و اون وقت ديگه پولي نمونده كه جورشون رو بكشيم

كاش مردم به جاي تاسيس موسسه مالي و بيمه هاي بدون پشتوانه مالي كاراي توليدي راه مينداختن 

به فكر پيشرفت كشور بودن نه سود شخصي