دقیقا منم عاشق استقلالم الانم یه کوچولو پس اندازی دارم ولی نمیتونم در محله ای کرایه کنم که خونه ی پد ...
میدونم عزیزم خودم که میدونی چقدر کشیدم زهرام عزیزم کاربری نداشتم جدید زدم ، تازه ببین چقدر اذیت شدم بابام که آنقدر سخت گیر بود میگه صبر کن سرمایه بهت بدم دیگه نرو این کارا ، ولی خب الان نمیخوام تحت فشار بذارمش میدونی که این اواخر هزینه زیاد کرده
آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببینین شما این استعداد توانایی داشتین ک دو تا رشته متفاوت تخصصی خوب بگذرونین !!!تنفر یا عصبانیت ناگه ...
من از تحصیلم راضی ام برگردم عقب بازم ارشد میخونم مشکل الانم استقلال که باید صبور باشم قطعا خونه خودمو میگیرم دیر یا زود داره ولی خودمم اذیت نمیکنم بابت چیزی که خارج از کنترلمه
29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...
به اون دلیل که واقعیت با شعار فرق داره اینو وقتی میفهمی که مسیری رو صفر تا صد طی کنی نه این که فقط ا ...
من کتاب زیاد مطالعه دارم از نت مجازی هم فقط اینجا هستم !!! حالا مهم نیس تصورات شما ولی آرزو میکنم غمی که داری نور بشه هااا تمام راهروهای قلبتو روشن کنه
اونایی که میگن چرا مستقل نشدی.. من پسرم و همین الان راحت میتونم خونه مستقل بگیرم و براحتی زندگی کنم ...
والا برادر و پسرای فامیل ما هم اگر کار تو شهرهای دور داشته باشن مستقل میشن و میرن و گرنه تو مجردی تو خونه پدری هستن،فکر کنم اینایی که الان تو سایت اینو میگن ایرانی نیستن
من کتاب زیاد مطالعه دارم از نت مجازی هم فقط اینجا هستم !!! حالا مهم نیس تصورات شما ولی آرزو میکنم غم ...
منم کتاب زیاد میخونم ولی وقتی یه جامعه داغونه افکار مثبت یک نفر هیچ تغییر توی اون جامعه ایجاد نمیکنه ، منم هم برای همه افراد این تاپیک آرزوی موفقیت دارم
آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت