2789

چندین ساله باهمیم خیلی ام اخلاق های خاصی دارم هرکسی باهاش کنار نمیاد بعد قرار بود ساعت ده و نیم ببینمش از ساعت ده تا یازده زنگ زدم 12 آمد گفت مریض بودم قرص خورده بودم خواب موندم ببخشید دوباره شب من بهش گفتم بیرونم معلومم نیست تا کی اینجا باشم چون هرجا برم بهش میگم گفت ک تنهایی گفتم آره میخوان برام ماشین بگیرن گفت تا کی اونجایی بیشتر از نه میشه میخوای بیام دنبالت گفتم من مشکلی ندارم دوست داری بیا بعد گفت جلو درم گفتم خب من کارم خیلی طول میکشه معلوم نیست اصلا گفتم حداقل نه و ربع میام گفت باشه منتظرم بعد این گفت ما مهمون داریم باید زود برم من فک کردم میگه بگو مهمون دارید زودتر بیا من اینجوری خیال کردم بعد نه و 14 دقیقه بود داشتم چادر میپوشیدم برم گفت من رفتم خودت بیا مراقب باش بیشترم موندم گفتم همین الان رفتی گفت آره گفتم جلو در بودم الکی بعد گفتم به سلامت خوشبگذره منم ماشین میگیرم خودم میرم اینو ک گفتم زنگ زد گفت هنوز اونجایی میخوای با موتور بیام دنبالت منم گفتم نمیخوام ممنون خدافظ اسنپم از شانس من ی پسر جوون افتاد 🤦🏻♀ دیگه بعد اون ن زنگ زدم ن پیام هفت روز گذشت چند بار زنگ زدم پیام دادم جوابمو نداد

ینی خودشم تو این یه هفته بهت پیام نداد؟؟

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ینی خودشم تو این یه هفته بهت پیام نداد؟؟

ن هیچی اونم مثل خودمه ناراحت ک باشه فاصله میگیره ولی از نظر خودم هیچ کار اشتباهی نکردم آدم برا دختری ک دوسش داره هزار تا کار میکنه دیگه ی ربع صبر کردن ک در قبال علاقه چیزی نیست ...

آخرشم خودم دوباره زنگ زدم ک جواب نداد

چرا ایشون طاقچه بالا گذاشته حالااابرعکسه

دقیقاااا من حق و به خودم میدادم چون من بین مهمون هامون و پسری ک دوسش دارم و از صبح ندیدمش و کم پیش میاد بینمش قطعا پسر و انتخاب میکنم و اولیت قرار میدم صبح ام من بخاطرش از ساعت ده تا 11 زنگ زدم

بعد اون ساعت نه و نیم شب دوست دخترش مجبور شد تنها بیاد

وقتت رو حروم همچین آدمی نکن از الان بلد نیس محبت کنه روح و روانم رو داغون میکنه

اخه میدونی رفیقم برگشته میگه اون آمده بود دنبالت تقصیر خودته ک دیر رفتی من چقدر عذاببب وجدان داشتممم

بعد نشستم با خودم فکر دیدم پسره برا دختری ک دوست داره ده سال صبر میکنه اصلا ده سال ن دوساعت وایمیسته لباس بپوشه آماده بشه بیاد پایین بعد ی ربع بخاطر من صبر کرد آخرش مجبور شدم نه شب تنها بیام خونه