2789
منم کتاب زیاد میخونم ولی وقتی یه جامعه داغونه افکار مثبت یک نفر هیچ تغییر توی اون جامعه ایجاد نمیکنه ...

ممنون 🙏و آدمی میتواندهاا دوای آدمی باشه هاااین جمله ک هرکی داره با غمی میجنگه ک ما ازش خبر نداریم واقعاً هاا آدمو مهربونتر میکنه آرامش هاش بیشتر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ببین اگه مشکل اینا باشه هیچ کس نباید ازدواج کنهوقتی همه ازدواج میکنن جز تومعلوم مشکل چیز دیگست

همه ازدواج می کنن؟

اول که وضعیت تورم مشخصه و حقوق مصوب هم مشخصه، قیمت خونه هم مشخصه. خیلی واضحه که تعداد بسیار زیادی مشکل اقتصادی پیدا می کنن.

دوم اینکه تربیت نسل جدید با تربیت گذشته فرق کرده، الان دخترای زیادی هستن که حدود و عفت رو رعایت نمی کنن، قبلا آقایون نیازشون تنها با ازدواج رفع میشد، الان خیلی چیزا در دسترسشون قرار گرفته که باعث میشه این هم لذتش رو برده باشه و هم زیر بار مسولیت نرفته باشه. خیلی واضحه که چرا براش به صرفه نیست دیگه که اقدام کنه.

سوم اینکه چه بسا خیلی از مادرا دیگه اخلاق درست رو به بچه هاشو آموزش نمیدن، چه بسا خودشون هم درست یاد نگرفتن، انتظار داری پسری که اینچنین تربیتی داشته مسولیت پذیری و تعهد داشته باشه؟ خیلیا فقط برای سواستفاده با خانما دوست میشن بعدش سریع عیب میشن، معلومه این شخص ازدواج نمیکنه.

تازه اگه به لحاظ آماری بخوایم بهش نگاه کنیم، اگه بگیم نیمی از جمعیت دختر و نیمی پسر به دنیا بیان، در حالی که پسرا این اخلاقی که گفتم رو داشته باشن، چه بخواهیم چه نخوایم به همون تعداد دختر مجرد باقی میمونه.

خیلی واضحه.

...

آره به خدا من به قدری تو این چند وقت اذیت شدم و گریه کردم که پدر من که هر شغلی به جز کارمندی رو برای ...

دقیقااا

نه حقوقی که میگیریم برابره در ازای کار یکسان

نه درست بیمه رد میکنن

باید گرگ باشی تا بتونی جایگاه خوبی بگیری و حفظش کنی که همونم واقعا دست تو نیست اگه مدیر بخواد میتونه یکی دیگه رو سریع جایگزینت کنه

من دخترای تحصیل کرده ای رو میبینم که تو جایگاه شغلی مربوط به رشتشون هستن و دوبرابر همکار مردشون کار میکشن ازشون ولی حقوقشون ۱۵ تومنه به زور😑

خودم دنبال کاراموزیم چون هنوز دانشجوام، انگار میخوان برده استخدام کنن... ی قراردادای مسخره ای میذارن جلوت که فلان قدر سفته بده که اگه قبل از ۶ ماه خواستی بری ما بذاریم اجرا! قرارداد کاملا خلاف قوانینه فکر کردن چون حقوقدان نیستم، قانونو نمیدونم😑

این درحالیه که همکلاسیای پسرم سرشونو میندازن پایین میرن تو شرکتا فقط ۱ ماه کاراموزی بعدش استخدام میشن با حقوق!

الانم شرایط ثابت نیست کاراموز دانشجو سخت قبول میکنن ولی همچنان دارم میگردم

شغلی که برای خود ادم باشه هم داستانای خودشو داره ولی خب خوبیش اینه که نصف بیشتر زندگیتو نمیذاری برای یکی دیگه کار کنی

ولی خب پول نداشته باشی مجبوری دیگه

این وسط بخوای مستقل از خانواده بشی هم دیگه هیچ پولی نمیمونه که پس انداز کنی (این درحالیه که اینقدری درامدت خوب باشه که بخوای پس انداز هم بکنی! معمولا درامد ماهم خرج خونه میشه)

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

دقیقااانه حقوقی که میگیریم برابره در ازای کار یکساننه درست بیمه رد میکننباید گرگ باشی تا بتونی جایگا ...

وای من که مخم سوت میکشه از دستشون آنقدر کارفرماها بیشعورن فکر میکنن دخترا مردم وظیفه دارن اونا رو به پول و همه ارزوهاشون برسونن و در ازاش هیچ حقوق و بیمه ای هم نخوان انگار برده گرفتن، تازه این طور بپوش اینطور بپوش ، آخه تو کی هستی که توقع کنی یکی برای چندرغاز حقوق بیاد بشه عروسک دست آویز تو .باورت میشه یکی از دوستام با هفت تومن بدون بیمه میره سر کار ؟ من یکی از دوستام تو ارشد پایان نامه رو ول کرد رفت آرایشگری لاینای پولساز هم رفت الان اون وضعش از ماها که فارغ التحصیل شدیم بهتره ، اینو نمیگم درسو ول کنیا اگر سنت کمه هم زمان زبان هم بخون و حتما شده بی حقوق جایی کارآموزی برو رزومت قوی شه اگر تونستی بری از ایران وگرنه اینجا جز کار دولتی و آرایشگری هیچی به درد نمیخوره مگه خودت کاری راه بندازی ، هلدینگای معتبر هم خوبن که اونا تو شهرای کوچک شعبه ندارن ، دیگه کارکردن واسه این شرکت کوچولوها و کسب و کارا کوچیک هیچ کدوم مفت ارزش ندارن

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

ااره تکست بده بگم با کی وصل بشی

عزیزم تل پیام دادم

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

ببین ادم بمیره بهتر از اینه تا سن بالا مجرد باشهچون مجرد که میمونی حتی از داشتن یه دوست هم محروم میش ...

کی گفته همچین چیزیو من مجردم ۳۱سالمه کلی هم مجرد سن بالا دور واطرافم هست اتفاقا روابط اجتماعیمون هزار برابر بیشتر از متاهلا هست

اینم در نظر بگیر هرچقدر شما اذیتی احتمالا اونا هم از بودن شما تو اون خونه اذیتنکلا زندگی با خانواده ...

خوب اون خانواده وظیفشونه بچشونو تحمل کنن حتی تا ۱۰۰سالگی چون خانواده اون بچه رو به دنیا اورده نه بچه خانواده رو

همینطوره بارها تو این سایت دیدم میگن خواستگاری خونه مجردی داشته همه میگن رد کن شاید اینو یه دختر بپذ ...

اصلا این مسائل امنیتی به کنار اخه با کدوم پول مجردا برن مستقل شن با کدوم پشتوانه نمیدونم واقعا از قیمت اجاره خونه ها خبر ندارن از قیمت رهن وخرید وفروش سر به فلک کشیده املاک اطلاعی ندارن نمیدونن تورم وگرونی داره بیداد میکنه؟والا ادم بخواد مستقل بشه حداقل باید یه ۵الی ۶میلیاردی توجیبش داشته باشه خوب اون جوون مجرد از کجا بره بیاره

تو ک میگی نگفتی باید دختره مستقل بشه ! جالبه خودتم حرفای خودتو قبول نداری

بعضیا فقط بلدن از رو هوا حرف بزنن نمیدونم کجا زندگی میکنن که اینقد شرایط پیششون خوبه کاش بگن کجان که ماهم بریم پیششون شاید اوضاعمون درست شد تازه برگشته میگه خانواده هم از وجود اون بچه مجرد اذیته خوب اگه اذیته چرا اصلا بدنیاش میارن