2789
نه منظورم این نیستببین سنت میره بالا دیگه همه سر خونه زندگیشونن فقط تو میمونیاونا شوهر دارن بچه دارن ...

من بالای سی هستم دو سه نفر از دوستم ازدواج کردن یه عده جدا شدن ولی بیشترشون مهاجرت کردن و مجردن اتفاقا بالای سی سال به یه بلوغ و اعتماد به نفسی میرسی که محتاج دوست نیستی

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربون دهنت یه جور رفتار میکنن آدم به خودش و توانایی هاش شک میکنه. که نکنه بقیه درآمد بالای ۵۰۰ میلیو ...

بیشتریاشون یا کم سنن یا یک بار هم سر کار نرفتن اگر نه تجربه کرده بودن میفهمیدن منظور ما چیه البته شهر تا شهر هم فرق داره شهر ما که فاجعس

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

مدرک تون چی بوده؟

لیسانس ای تی و الان ارشد هنر میخونم جاهای زیادی کار کردم ولی در نهایت تصمیم گرفتم علاقمو دنبال کنم جایی که حس بهتری دارم

شما با آدم بالغ معاشرت كنى ميفهمى اصن چيزى به اسم روابط پیجيده انسانى وجود نداره هاا

چقدر هم تو جامعه آدم بالغ فراوانه ، من هنوز هم میگم شما با واقعیت فاصله زیادی داری ، همه چیز اون مطالبی نیست که حسین اورا و دیگران تو پادکستاشون میگن ، حتی خود همونها هم اول به رشد بعد مادی توجه میکنن بعداً وارد مسیر خودشناسی میشن ، جامعه ای که هنوز تو کف هرم مازلو غوطه وره حرفای راس هرم به دردش نمیخوره

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

لیسانس ای تی و الان ارشد هنر میخونم جاهای زیادی کار کردم ولی در نهایت تصمیم گرفتم علاقمو دنبال کن ...

خب کسی که دنبال علاقه های قلبیش میره اول باید خودش ساپورت و شرایط علاقه قلبیش کنه بعد پیش بگیره ،الان شما شرایط ارشد هنر ندارین ک چون خودتون گفتین در سختی هستین پس از سختی نجات بگیرین بعد ب علاقه های قلبی

بعضیا همچین میگن چرا مستقل نیستی انگار از اوضاع ایران خبر ندارن تا حالا نگاه کردید ببینید حقوق خانما ...

دقیقا منم عاشق استقلالم الانم یه کوچولو پس اندازی دارم ولی نمیتونم در محله ای کرایه کنم که خونه ی پدریم هست نهایت یتونم محله ی پایین تهران یه خونه کوچیک کرایه کنم که برای دختر تنها نگران کنندست.

خب کسی که دنبال علاقه های قلبیش میره اول باید خودش ساپورت و شرایط علاقه قلبیش کنه بعد پیش بگیره ،الا ...

دیگه امسال فارغ تحصبل میشم شما نظرتون محترمه ولی تحصیل با سرمایه ترین ارزش برای دخترای ایران که هیچ پارتی و اشنایی ندارند سرکار دولتی برن یا دوست ندارند وارد هر محیط کاری بشن هر چقدرم الان کار کنم با این اقتصاد نمیتونم از پس کرایه تهران و غذا بربیام شما انگار احیانا داخل ایران نیستی

چه گیری دادین به سن ایشون خوبه یبار با زبون خوش گفت لازم نمیبینه بگهتو خودت توی سایت عمومی داری مزاح ...

آره به خدا من به قدری تو این چند وقت اذیت شدم و گریه کردم که پدر من که هر شغلی به جز کارمندی رو برای خانم نامناسب میدونه گفت حاضرم سرمایه بهت بدم فقط دیگه دنبال این کارا نباش ، دیگه آدم چقدر جا عوض کنه چقدر اذیت بشه ، چقدر به چشم نامناسب بهش نگاه بشه ، جاهای خصوصی تو شهر ما الان بدون استثنا تاکید میکنن باید یه من آرایش کنی لباس آنچنانی بپوشی نمیدونم مخ مراجع رو بزنی ، اونوقت میبینی پوزیشن شغلیت با یه آقا برابره چند برابر هم کار میکنی اون چند برابر حقوق میگیره بیمه هم میشه کارفرما زورش میاد دخترو بیمه کنه ، خیلی عوضی هستن بعضیا . تازه این وضعیت ما تحصیل کرده هاست ببین سر بقیه چه بلایی بیارن

شما اصلا ب هدف این رسیدین که چی میخواین از زندگی تون؟

نه پس منتظرتم بقیه بیان اهداف منو روشن کنن ، بیخیال من هر چی هم بگم فایده نداره من هر چی شما بگی رو تک تک حفظم

دیگه امسال فارغ تحصبل میشم شما نظرتون محترمه ولی تحصیل با سرمایه ترین ارزش برای دخترای ایران که هیچ ...

ببینین شما این استعداد توانایی داشتین ک دو تا رشته متفاوت تخصصی خوب بگذرونین !!!تنفر یا عصبانیت ناگهانیشون ب این دلیل نیست که تو بدی بلکه به این خاطره که تو چیزی رو نشون میدین صلح درونی و انضباط یا خوبی ک اونها در خودشون سرکوب کردن بعد بگم ک به جای مواجهه با ضعفهای خودشون با تصویر درون ذهنیت هات و ارتعاش انرژی منفی تو میجنگن پس نذار ارتعاش تو رو این جنگ خاموش پایین بیاره دشمنی نشدن هااا اصلا آنها با شما نیستن ک با بخشهایی از خودشان هس یعنی هرجا رسیدی و دارین شکر گذاری امواج انرژی مثبت ها برسونین

محتاج دوست چیهخب تا کی ادم تنها بره اینور اونور؟

بمن الان پشیمونم چرا انقدر در دوره بیست سالگیم با دوستام رفت امد میکردم بیشترین ضریه ازشون خوردم.

اتفاقا یه دوست خوب پیدا کردم از دوره ارشد که از همه ی لحاظ به هم نزدیکیم و بهش اعتماد دارم دوم اینکه هر دوره ای خصوصیات خاص خودشو داره تفریحاتت در بیست یا سی خیلی فرق میکنه چون انسان تنوع دوست داره ذهنش رشد میکنه