2789
هیچی بهتراز نت شبانه نیست خوبه که شبا استفاده میکنی ولی چه عقده ای میگشایی؟😄🙂

اکسپلور گردی میکنم واسه خودم آهنگ دانلود میکنم توی پینترست میچرخم. بعضی وقتا فیلم هم میبینم ولی الان حوصله ی فیلم ندارم.

اخه خیلی دلم تنگ شده بود واسه این وضعیت :)

شب همینه دیگه.

همون کاری که آدم روز میکنه شب انجام میده

منتها فرقش اینه که فقط از خونه بیرون نمیزنی و سر کار نمیری

ع خوشبحالت کجا بودی؟خوش برگشتی آره آدم جاش عوض شه تاعادت کنه طول میکشه منم جام عوض شه اصلا خوابم نمی ...

اگه بدونی کجا بودم حرفتو پس میگیری

بستری بودم با دخترم ،یک ماه و چند روزه متوجه شدیم سرطان خون داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از چه لحاظ داغون شدی ؟آخ دختر من خیلی کم خواب شدم شبا کلا بیدار فقط روزا واقعا گویا هیچ راهی نیست آد ...

همه چیم کلا بهم ریخته بدن ظاهر و صورتم، هورمونام، روانم، مغزم، کارام و هدفام، یه عالمه بیماری، زندگیم رو روال نیس جنازه م چطور الان برات همه چیو تو دو خط تایپ کنم آخه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

اگه بدونی کجا بودم حرفتو پس میگیری بستری بودم با دخترم ،یک ماه و چند روزه متوجه شدیم سرطان خون داره

ای وای خدا ای جاااااااان الهیییی ببخش واقعا .توو یه تاپیک دیگه دیدم نوشتی جگر گوشه ت سرطان داره ای خدا 😭خداالهی شفاشو بده دخترت چند سالشه؟؟؟

همه چیم کلا بهم ریخته بدن ظاهر و صورتم، هورمونام، روانم، مغزم، کارام و هدفام، یه عالمه بیماری، زندگی ...

همین ها که گفتی یه دنیاست وکافیه اتفاقا همه چیو توو دوخط عالی نوشتی کاملا میفهممت منم داغون شدم واقعا دیگه کلا بیدارم روزاهم خیلی کم میخوابم وهیچ راهیم نیست دیدم خیلی ها مثل منن .من بافیلم خودمو مشغول میکنم شبا شما چه میکنی؟

اکسپلور گردی میکنم واسه خودم آهنگ دانلود میکنم توی پینترست میچرخم. بعضی وقتا فیلم هم میبینم ولی الان ...

آفرییین شب حس وحالش فرق داره من که روزاخونه ام وخواب روزا آدم سکوتش وادارمیکنه یا فیلم ببینه یاتوو نت بچرخه یامطالعه کنه شب بیداری دیگه شده سبک زندگی ما

آفرییین شب حس وحالش فرق داره من که روزاخونه ام وخواب روزا آدم سکوتش وادارمیکنه یا فیلم ببینه یاتوو ن ...

اگه بیکاری که ایرادی نداره

البته یه مشکل دیگه هم داره اینکه نباید سر و صدا کنی اگه با خانواده ای😁

من اگه بچم بخابه زودتر ولی معمولا ۱۲. ۱ چرا خاهر همه داریمقبل خابت یه لیوان شیر بخور خابت میبره

ع پس مثل ما شب زنده دارایی وبچه باعث خستگیت میسه ومیخوابی ای جانم ....عه شیر تاثیر داره مرسی که گفتی ولی من واقعا دیکه شب زنده دار شدم خواهر جغد شدم روزا میخوابم اونم کم دیگ شبا فقط فیلمو سریال ومطالعه و نت گردی نت سبانه خیلی به صرفه تره

اگه بیکاری که ایرادی ندارهالبته یه مشکل دیگه هم داره اینکه نباید سر و صدا کنی اگه با خانواده ای😁

آره فعلا سر زندگیم نرفتم آره فیلم میبینم صداش میره میرم گلاب ب روتون دستشویی در اوتقدر صدا میده که نگید نگم براتون ازسوسک های خونه مون کل ساختمون سوسک بارونه🥴 طفلکا گاهی بیدار میشن ازدست رفت وآمدهای منه جغد😁

آره فعلا سر زندگیم نرفتم آره فیلم میبینم صداش میره میرم گلاب ب روتون دستشویی در اوتقدر صدا میده که ن ...

وای منم در خونمون با هر بار باز و بستن هی میگه جیییرررر جیییررررر 😁😁

تازه من پا میشم غذا هم درست میکنم

بعضی وقتا حتی کبااابم سیخ میزنم🗿😂😂

وای منم در خونمون با هر بار باز و بستن هی میگه جیییرررر جیییررررر 😁😁تازه من پا میشم غذا هم درست می ...

دقیقا 😄وای خدای من آشپزی درشب اونم کبااااب😁طفلک مادر وپدرت دختر😅