2789
دقیقا منم عاشق استقلالم الانم یه کوچولو پس اندازی دارم ولی نمیتونم در محله ای کرایه کنم که خونه ی پد ...

میدونم عزیزم خودم که میدونی چقدر کشیدم زهرام عزیزم کاربری نداشتم جدید زدم ، تازه ببین چقدر اذیت شدم بابام که آنقدر سخت گیر بود میگه صبر کن سرمایه بهت بدم دیگه نرو این کارا ، ولی خب الان نمیخوام تحت فشار بذارمش میدونی که این اواخر هزینه زیاد کرده

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببینین شما این استعداد توانایی داشتین ک دو تا رشته متفاوت تخصصی خوب بگذرونین !!!تنفر یا عصبانیت ناگه ...

من از تحصیلم راضی ام برگردم عقب بازم ارشد میخونم مشکل الانم استقلال که باید صبور باشم قطعا خونه خودمو میگیرم دیر یا زود داره ولی خودمم اذیت نمیکنم بابت چیزی که خارج از کنترلمه

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

میدونم عزیزم خودم که میدونی چقدر کشیدم زهرام عزیزم کاربری نداشتم جدید زدم ، تازه ببین چقدر اذیت شدم ...

سلام عزیزم خوبی؟ 💚💚میخواستم بگم گفتم شاید نخوای اسمتو بگم درک میکنم. امیدوارم به زودی هر دومون مستقل بشیم تلگرام پیام بده 🫂🫂

حفظ بودن ها مهم نیست !! چرا پس نشدن؟؟

به اون دلیل که واقعیت با شعار فرق داره اینو وقتی میفهمی که مسیری رو صفر تا صد طی کنی نه این که فقط از تو پادکست از حسین اورا بشنویش

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

سلام عزیزم خوبی؟ 💚💚میخواستم بگم گفتم شاید نخوای اسمتو بگم درک میکنم. امیدوارم به زودی هر دومون م ...

باشه عزیزم اگر فلفل وصل شد پیام میدم

ولی من مطمئنم هاا ک تو موفق میشی چون نوری ک توی وجودت داری از تاریکهای دور و برت قویتره

مممنونم از حرف خوبت مطمینم ارزوی خوبی که کردی به خودتون برمیگرده 🙏🏻🙏🏻

به اون دلیل که واقعیت با شعار فرق داره اینو وقتی میفهمی که مسیری رو صفر تا صد طی کنی نه این که فقط ا ...

من کتاب زیاد مطالعه دارم از نت مجازی هم فقط اینجا هستم !!! حالا مهم نیس تصورات شما ولی آرزو میکنم غمی که داری نور بشه هااا تمام راهروهای قلبتو روشن کنه

اونایی که میگن چرا مستقل نشدی.. من پسرم و همین الان راحت میتونم خونه مستقل بگیرم و براحتی زندگی کنم ...

والا برادر و پسرای فامیل ما هم اگر کار تو شهرهای دور داشته باشن مستقل میشن و میرن و گرنه تو مجردی تو خونه پدری هستن،فکر کنم اینایی که الان تو سایت اینو میگن ایرانی نیستن

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

فلفلت وصل نمیشه؟ من با همراه اول میام بالا

منم همراهم نمیاد بذار ببینم پروک. وصل میشه اگر شد اونجا اسم فلفلتو بگو مرسی

بعضیا همچین میگن چرا مستقل نیستی انگار از اوضاع ایران خبر ندارن تا حالا نگاه کردید ببینید حقوق خانما ...

منم تعجب کردم،حس کردم فقط خودم تو این تاپیک ایرانی هستم و بقیه همشون از کانادا دارن پیام میدن

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

من کتاب زیاد مطالعه دارم از نت مجازی هم فقط اینجا هستم !!! حالا مهم نیس تصورات شما ولی آرزو میکنم غم ...

منم کتاب زیاد میخونم ولی وقتی یه جامعه داغونه افکار مثبت یک نفر هیچ تغییر توی اون جامعه ایجاد نمیکنه ، منم هم برای همه افراد این تاپیک آرزوی موفقیت دارم