2789
عنوان

عجب غلطی کردم خواستگار معرفی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 113 پست
شوهرت حرف درستو میگه .واسطه شی .خوب در بیاد اصلا یاد تو نمیافتن و بد در بیاد سریع ابروتو تو کل فامیل ...

دقیقا همینطوره

حالا نمیدونم حرفم بدجنسیه یا نه ولی خداروشکر نشد و من بدبخت نشدم

عجب ادم غیر منطقیه خودش طلاق گرفته بعد به آقا میگه چون طلاق دادی نمیخامت..

میگه زن مطلقه با مرد مطلقه یک دنیا فرق داره

اصلا همه اینا رو فرض می گیریم حقیقت محض

چرا جلسه دوم یادش افتاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی با من راحته خیلی پشیمونم دیگه خیر نمیخوام واسه کسیاون اقا مورد مناسبی بود توی خانواده معروفن به ...

من سی و نه سالمه .تنهام چرا من را معرفی نمیکنی .خانواده سالم هم دارم

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

میگه زن مطلقه با مرد مطلقه یک دنیا فرق دارهاصلا همه اینا رو فرض می گیریم حقیقت محض چرا جلسه دوم یادش ...

والا دلیلشو نمیدونم

عجب چه فرقی داره اونوقت .. جفتشون همسر داشتن و طلاق صورت گرفته ... خداتو شکر کن که وصلت جور نشده (چون یک مثال غیرمنطقیه) بعدا میگفتن چه بدی کرده بودیم که اینو آوردی خونوادمون

به ف ال نیک بگیر که طرف خودش منصرف شده.از قرائن موجود این خانم به قول معروف گیر و گورش زیاده. بعدا و ...

بله شوهرم همین رو میگه و میگه ناراحتیت بیخوده

امیدوارم زودتر این حس خجالتم تموم بشه

چه دوست ابلهی دارید شما

چه پر ادعا

اصلا این روزا خوبی کردن به آدم نیومده

منم چند تا دوست مجرد دارم هی میگن بهم که کسی رو معرفی کن

اطرافم پسر هست ولی نمیکنم

فردا میکننش چماق میکوبن تو سر خودم

خودشون برن پیدا کنن

والا

یه سوالی دارم ازشمااگه بکی باشوهرش قهرکنه بره خونه پرش به مدت کوتاهی بعدعروسی برادرشوهرش نره اگه فامیلای شوهرش ببین اونجا نیستم بدونن زشت میشه ؟درحالی آشتی کردن زن وشوهرمردادم خوبیه همه فامیلاشون میدونن فقط یکم اخلاقش تنده اینومیدونن شماحای مردم بودین چی میگفتی تولدتون به اون زن و شوهر بنده خدامیگفت ناراحتم خجالت میکشم فامیلای شوهرم وببینم چکارکنم به نظرتون ؟اصلا قهربده؟

یه سوالی دارم ازشمااگه بکی باشوهرش قهرکنه بره خونه پرش به مدت کوتاهی بعدعروسی برادرشوهرش نره اگه فام ...

هیچی چون اطرافم زیاد دیدم یه مدت قهر می کنن و از خونه پدر باز میان واسم عجیب نیست

خجالت نکشه دیگه چیزیه که پیش اومده اما اگر عروسی برادرشوهر رو میرفت بهتر بود