2789
عنوان

عجب غلطی کردم خواستگار معرفی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 113 پست
شاید علت دیگه ای داشته، بخاطر اینکه نگخ بهونه اورده

خیلی با من راحته

خیلی پشیمونم دیگه خیر نمیخوام واسه کسی

اون اقا مورد مناسبی بود توی خانواده معروفن به بی ازاری و همه چیش خوب بود

من نمیگم چرا رد کرد

هر زنی حق انتخاب داره

اما چرا اینطوری؟

کلا تو مسئله ازدواج واسطه بودن خیری نداره چون اگه ازدواجشون صورت بگیره و زندگی به کامشون باشه که هیچ ...

واقعا سوختم از کاری که کردم

شوهرم میگه برو خداروشکر کن صورت نگرفت وگرنه هرچی میشد مقصر تو بودی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستت یه تختش کمه خودش هم جدا شده که از اول هم میدونست آقا قبلا ازدواج کرده

ببخشید ولی اکثرا خانومایی که طلاق گرفتن دنبال پسر مجردن نمیدونم چرا

فقط دوست ایشون نیستش ها اینجا اکثرا تاپیکا خانومای طلاق گرفته حاظر نیستن با مردی که جدا شده ازدواج کنن

و اصلا منطقی نیست

نوشتم عزیزم دوستم در کمال وقاحت پیام داده شاید خودت یه روز مطلقه شدی گفتم مگه من چی گفتم!تو آبروی من ...

بله بعد بروزرسانی کردم پیامتون اومد ، اما نگران نباشید معمولا واسطه گری خیلی آدم رو به هراس و معذب بودن میندازه ولی بعد از چندوقت از یاد کمرنگ میشه ، صد البته دوستتون چون از جریان خبر داشته نباید وقت دیگرانو میگرفت یا باید بهانه ی دیگه ای میاورد ، دفعه ی بعد براش پادرمیونی نکنین چون یه کم ثبات رفتاریش رفت زیر سوال

اشتباه کردی بهش گفتی خودتم مطلقه ای ! باید میگفتی خیلییی خببب بابا حالا شادوماد که پشت در وا نستاده🤪 من فقط رو همون حساب که گفتی اگه مورد بود به من معرفی کن بهت گفتم وگرنه دیگه خوبی و بدیشو خودت تو تحقیقات پیگیری کن تصمیمش با خودته

خواستگاره دیگه 😁

نوشتم عزیزم دوستم در کمال وقاحت پیام داده شاید خودت یه روز مطلقه شدی گفتم مگه من چی گفتم!تو آبروی من ...

خوب کردی گفتی حرفتو بهش آدم بعضی وقتا پشیمون میشه از کار خیری که انجام داده

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خیلی با من راحته خیلی پشیمونم دیگه خیر نمیخوام واسه کسیاون اقا مورد مناسبی بود توی خانواده معروفن به ...

حالا اگر میگفتی طرف مرد مطلقه بوده زن مطلقه رو نمیخواد اینجا بلوا به پامیشد مگه زن مطلقه چشه که نمیخوادتش توی ایران علاوه براینکه زن ستیز هستیم مرد ستیز هم هستیم متاسفانه

به درک که سرسنگین شده بره خدارو شکر کنه مرد بیوه و بچه دار معرفی نکردی

اتفاقا دو مورد دیگه میشناختم دنبال خانم می گردن ولی چون وضع مالیشون متوسط تر بود یا چهره ای جالب نبودن گفتم معرفی نکنم بهترین شخصی که میدونستم در نظر گرفتم

واقعا سوختم از کاری که کردم شوهرم میگه برو خداروشکر کن صورت نگرفت وگرنه هرچی میشد مقصر تو بودی

شوهرت حرف درستو میگه .واسطه شی .خوب در بیاد اصلا یاد تو نمیافتن و بد در بیاد سریع ابروتو تو کل فامیل و آشنا میبرن که فلانی بد منو میخواست

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔