2789
عنوان

عجب غلطی کردم خواستگار معرفی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 113 پست
فک کنم دوستتون فقط خاسته طرف رو ببینه و بعد سنگ رویخش کنه

خیلیم از پسره خوشش اومده بود

میگفت شبیه فلان بازیگره و از لحاظ مالیم اوکی بود از دوستم بالاتر بود

من رو سنگ رو یخ کرد تا اونا

اتفاقا دو مورد دیگه میشناختم دنبال خانم می گردن ولی چون وضع مالیشون متوسط تر بود یا چهره ای جالب نبو ...

تو قضدت خیر بوده .ولش کن منتظر بشینه پسر جوون ۱۰سال کوچیکتر از خودش بیاد خواستگاری

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرد مطلقه دیده بودم بگه زنه مطلقه اس نخاد ولی زن مطلقه کیس خوب کرد مطلقه رو صرفا سر مطلقه بودن رد کن ...

عجیب تر اینکه نه و آره آنقدر اورد تا من رو ضایع کرد

از من به شما وصییییییت

توی این دوره و زمانه اصلا و ابدا واسطه ازدواج نباشید

هرکسی خواست ازدواج کنه بره امیدش به خدا

مگه شما بنگاه معاملات عشقی باز کردید ؟ که هرکسی دلش رو سپرد پیشتون بفهمید نبض احساسش میزنه یا نبض نیروی جنسیش اومده به جنبش 😑😐

ول کنید بابا محض خدا

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

عجیب تر اینکه نه و آره آنقدر اورد تا من رو ضایع کرد

تو روز اول بهش گفتی مطلقه اس

نمیگم حق اینو نداره مطلقه نخواد چرا داره ولی وقتی تو روز اول اول بهش گفتی اینکه بعدا بگه اره کار زشتیه واقعا

به ف ال نیک بگیر که طرف خودش منصرف شده.از قرائن موجود این خانم به قول معروف گیر و گورش زیاده. بعدا واست دردسر میشد. چند روز حرص خوردن بهتر از اینه بعدا گرفتار ازدواج اشتباه دیگران بشید. مداوم حرص بخورید.

چ پرتوقعه دوستت منتظر شاهزاده با اسب سفیده؟

ظاهری اقا سرتر بود مالی هم همینطور

هردو هم بدون بچه

من بازم میگم عیب نداره به خودش ربط داره ولی چرا این حرف رو زده به اونا که مادره به من بگه

تقصیر تو که نیست

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه