2789

۴۰ سال تفاوت سنی با بچه

بچه بشه ۲۰ مادر میشه ۶۰ و این برای من بشخصه عذابه مامانم تو جوونیم انقد سنش باشه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۴۰ سال تفاوت سنی با بچهبچه بشه ۲۰ مادر میشه ۶۰ و این برای من بشخصه عذابه مامانم تو جوونیم انقد سنش ب ...

من بیست سالم بود مادرم شصت و چهار سالش بود ...با بند بند وجودم عاشقش بودم و باهاش راحت بودم .

فقط جهت درد دل و دادن مشاوره و گرفتن مشاوره اینجا هستم..

من بیست سالم بود مادرم شصت و چهار سالش بود ...با بند بند وجودم عاشقش بودم و باهاش راحت بودم .

مشخصه ادم عاشق مادرشه و این منکرش نیستم

ولییییی،من با مامانم میرم خرید،میرم کافه و رستوران میرم شهربازی میرم دریا میرم جنگل پارک،این کارا برای یه ادم ۶۰ ساله سخته خسته میشه و شاید توان نداشته باشه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خدا حفظش کنه عزیزم

صلوات به نيت تعجيل در فرج آقا امام زمان عج الله 
جدی عزیزم بسلامتی طبیعی باردار شدید

اره ...الانم ۷ هفتمه ..خودم ۲تا سقط خود خواسته داشتم ولی شرایط روحیم خیلی بد بود بخاطر خود بچه سقط کردم ن از خوشی...الانم خدا خواست باردارم خداروشکر

من۳۹ هستم چندساله دلم بچه میخادولی هنوز منتظرم شوهرم به ثبات مالی برسه

خیلی مهمه شرایط مالی منم کاملا موافقم

صلوات به نيت تعجيل در فرج آقا امام زمان عج الله