2789
عنوان

عجب غلطی کردم خواستگار معرفی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 113 پست
ببخشید ولی اکثرا خانومایی که طلاق گرفتن دنبال پسر مجردن نمیدونم چرافقط دوست ایشون نیستش ها اینجا اکث ...

حالا موردهایی هم هستن که آقا یا خانوم جدا شدن ولی با مجرد ازدواج میکنن

ولی اینکه بدونی طرف جدا شده بکشونیش خونه بگی چون جدا شدی نمیخوامت غیر منطقیع

یه خانوم پرستار مهربونم که اعصاب مصاب ندارم😼😸👩🏻⚕️

ظاهری اقا سرتر بود مالی هم همینطور هردو هم بدون بچه من بازم میگم عیب نداره به خودش ربط داره ولی چرا ...

شاید وسره کشیده کنار این اینجوری کرد ضایع نشع

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عکس اقارو نشون دوستم دادم خیلی پسندید و شوخی کردیم حتی باهم و میگفت این تا الان کجا بودشرایط رو گ ...

واااا.

خب خودشم مطلقه ست دوستت چرا وقتی خودش مطلقه ست ناراحت شده که آقا مطلقه بوده !!!!

به نظر پسره کیس خوبی میومد الکی ردش کرد

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
از همین میسوزمفقط میخواست من ضایع بشم خب میگفت نه دیگه

ازش بپرس بگو هدفت ازین کار چی بود فازت چیه میخوای پسر مجرد ۲۰ ساله معرفی کنم بهت

یه خانوم پرستار مهربونم که اعصاب مصاب ندارم😼😸👩🏻⚕️

ازش بپرس بگو هدفت ازین کار چی بود فازت چیه میخوای پسر مجرد ۲۰ ساله معرفی کنم بهت

همون که گفتم خودت هم مطلقه ای چقدر به خانم برخورد پیام داد شاید خودت هم یه روز مطلقه شدی

دیگه باقیش بماند

البته بعدش عذرخواهی کرد اما من هنوز سرسنگینم و کینه به دل گرفتم متاسفانه

ببخشید ولی اکثرا خانومایی که طلاق گرفتن دنبال پسر مجردن نمیدونم چرافقط دوست ایشون نیستش ها اینجا اکث ...

تازه، دوست اسی بچه هم نداره

من دو نفر رو میشناسم با بچه جدا شدن و الانم هر دو با پسر ازدواج کردن

بنظرم برای دوستت مورد خوبی بوده منم مطلقه م متاسفانه مجردا بعضیا مشکلی ندارن بعضیا الکی میگن مشکل ند ...

واقعا اصلا مجرد مطلقه ملاک نیست گاهی وقتا ادم خوب و پاکی باشه و باهم تفاهم داشته باشن یک عمر خوشبختن منم فقط گفتم چرا طرف رو کشوندی خونه ات وگرنه تو اصلا پسر ۲۵ ساله مجرد هم بخوای به خودت ربط داره کی حق داره تعیین کنه این با این اون با اون

چرا منطقی نیست دقیقا

من تقریبا هر مرد مطلقه ای رو دیدم دنبال دختر مجرد بود برای ازدواج

این منطقیع؟!😏

خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼