2789

من خودم لرم اینو بگم کلا لرا آدمای صادقین البته بد هم میونشون هست و شجاعن البته متاسفانه پسردوستن و این میتونه بهت فشار بیاره یا اینکه چون هنوز قسمتای لر نشین پیشرفت شهرای دیگه رو نداشته ممکنه سنتی باهات برخورد بشه و یه عقایدی بهت بربخوره مهمونی هم که تعداد افراد خیلی زیاده و قضاوتت میکنن توی مهمونی مخصوصا که دیگه شما لر نباشی بیشتر چون دیدگاهی نسبت به غیر لر دارن یکمی خوب نیست البته کلی رسم و جشن هم برا عروس میگیرن و حالا قسمت من این رسمایی که نمیدونم پرده بکارت مهم باشه و اینجور چیزا رو تدارن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم من خودم بختیاری ام🙂🥰🫶

اینکه اینجا بپرسی اصلا کار درستی نیست چون هرکس با توجه به برخوردی ک دیده نظر میده ک ممکنه اصلا اون برخورد به قوم لر ربطی نداشته باشه

و به شخصیت و شان خانواده و خود فرد برگرده

در واقعه رسم های عجیب و غریبی نداریم

یه سری رسوم و رسوم هست که انجام دادن یا ندادنشون به عهده خوده عروس و داماده بیشتر...

مثلا شیر بها اینطوریه ک پسر ی مقداری ک تو مجلس نامزدی معین میکنن رو به دختر میده و دختر خانوم هم با اون یه مقداری از جهیزیه اش رو تهیه میکنه

یه رسم هست ک ماله خیلی قبله و تغریبا برداشته شده و دیگه خیلی کم پیش میاد اجرا بشه

و اون پاتختی یا سه روزه هست

من خودم الان نشونم ینی بله برون رو رد کردم با نامزدم صحبت کردم قرار شد پاتختی نداشته باشیم و این به انتخابه ماست.

زیاد تفاوتی فک نکنم داشته باشه

خاستگاری ، بله برون، نامزدی، و عروسی یا ماه عسل بازم هم به تصمیم عروس و داماد

گلم ممکنه چون فارس هستی و قراره وارده طایفه دیگه ای شی خیلی سردرگم باشی ولی نگران نباش به خودت طرفت نگاه کن شخصیتش و خانوادش ن اینکه چه رسمی هست و نیست

رسم و رسوم میگذره و چیزه مهمی نیست این اخلاق و شخصیت طرفه ک قراره باهات بمونه

قوم تاتار بودن

😁🤣

حالا این خوباشون بودن مثلا با عزت واحترام و از روی رسم بود

ولی کسایی هم بودن که از روی فقر وبدهی پدر دختر عوض مثلا یه گوسفند دختر را به یه بابا میدادن

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نه عزیزم آخه همشون همینطوری بودن عادی بود براشون سن سیزده چهارده هم دیگه باید میبردن خونه شوهر .حالا ...

اصلا اینطوری نیست من خودم بیست سالمه تازه نشون کردم و به اصرارهای خودم بود مادرم اینا متقاعد بودن بچم ولی از خاستگارم خوشم اومد و خاستم اونام به نظرم احترام گذشتن

لطفا وقتی اطلاع دقیق ندارید و مطمعن نیستید ایقد با قاطعیت نظر ندید

شاید باشه همچین چیزی چه تو لر چه تو کورد چه فارس ولی نمیتونی به همه نسبت بدی

من لرم ولی بنظرم رسم رسوم خاص یا عجیب غریب نداریم،،، رو هیچی هم اصرار و تعصب بیجا نداریم همش نظر دختر و پسره

الان که نامزد کردم من و نامزدم خودمون باهم هماهنگ میکردیم چه روزی بریم خرید یا نامزدی باشه و... بعد ب خانواده ها اطلاع میدادیم...

و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد❤... خدایا شکرت

لرستانی با بختیاری فرق دارن یک تیر طایفه نیستن ، اصن الان طرفتون ۴لنگع درسته ؟!یا لرستونیهههه ؟!

بله میدونم تفاوتشون رو خودشون با آب و تاب قضیه لر بزرگ د کوچیک و ۴ و ۷ لنگ و برام گفتن😅

چون دوستان و استارتر نمیدونن از واژه لر کنار بختیاری استفاده کردم

بختیاری ۴ لنگ هستن