2789
چه جالب معلم هستید و نمیدونید که یک مورد رو نمیتونی به کله موارد نسبت بدی .

قرار نیست که با همه ی لرهای کشور آشنایی داشته باشم.

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم من بختیاری هفت لنگ هستم....ببین باید به خانوادش بیشتر دقت کنید تا قومش

مثلاً ما پدر به شدت سختگیری داشتیم که حتی اجازه نداشتیم تو خونه بلوز و شلوار بپوشیم ..ولی دخترای فامیل بلوز و شلوار که هیچ تاپ و شلوار هم میپوشیدن از همون بیست سال پیش

پس فقط فرهنگ خانواده مهمه، حتی دوتا همسایه دیوار به دیوار شون هم زندگی متفاوتی دارن...الان یکی از زن داداشای خودم با تاپ و شلوار خونه پدرم هست، ولی یکی دیگه شوهرش دوست نداره مثلا بازوی خانمش برهنه باشه

و اینکه الان بختیاری و لر هم مثل همه فرهنگها تغییر کرده و به روزتر شدن....الان عروسیای ما دیگه هشتاد درصد خانوما حجاب ندارن، خوزستانیم

و یع نکته مهم دیگه الان فارسها هم ممکنه برای عروس کلی رسم رو به جا نیارن، و برای عروس بعدی انجام بدن...چیزی نیست که بشه ربط به قومش داد.. بستگی به خود عروس خانوم داره که طلب کنه ازشون

من میدونم ادم های خوبینولی شنیدم لر بختیاری و ترک قشایی با هم نمیسازنفقط شنیدماااا

منم شنیدم

دوست پسرم که لره از ترک ها خوشش نمیاد😑

به تورک های جمع برنخوره اتفاقا خیلی بامرامن

اصلا اینطوری نیست من خودم بیست سالمه تازه نشون کردم و به اصرارهای خودم بود مادرم اینا متقاعد بودن بچ ...

بنظرت خانواده لر با یه دختر غریبه و نشناخته از قوم فارس و یه شهر دیگه کنار میان؟باهاش بد رفتاری نمیکنن؟

یعنی چی میشه داستانش رو بگی

اقوام بودن یک حیوون نمیدونم پرنده چی میاد تو باغشون میکشنش بعد صاحبش میگه چرا کشتینش و...دیگه جنگ میشه با اسلحه همو میزنن ۱۳/۱۴تاشون میمیرنicon