2789
همه چیز رو راحت می گیرن .۹۰درصدشون شکاک وبد دل وزن رو زندانی وبرده بدونن نیستنگاهی این آزادی شاید بر ...

اما اتفاقا این آدم لری که میگم شاید طایفه شون متفاوته ولی اونجوری که میگفت خیلی به خانم ها سخت میگیرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستي رسم شیربها شنيدم دارن

میدونی ما لرها تعصب نداریم رورسوم یعنی اگه دختر وپسر خودشون نخوان طبق رسوم پیش برن .هیچ فشاری از طرف خانواده نیست اینجوری نیست مثل بعضی اقوام سرببرن یا ترد کنن اون دختر وپسر رو

چرت وپرت چرا می گی .پاگشا داریم وداشتیم تا ببینی اون خونواده رفت وهمد با فک وفامیل دارن وعروس وداماد ...

شما صحبت کردنتون اصلا مناسب نیست، دعوا دارید و دفاع الکی از کسایی میکنید ک نمیشناسید

من تجربه خودم رو گفتم و تعمیم به عموم لرهای بختیاری ندادم

برای هم نژادهای خودشون رسم و رسومات و اجرا میکنن

برای عروسکهای غریبه که ۲ ۳ تا بودیم نکردن و همه چی رو میگن رسم نداریم

رسم لر بختیاری از چهارلنگ دوزنی رموند هستن

خب مثلا واسععع ازدواج ، دختر باید جهیزیه بگیره و آماده ببرع

سوال اصلی رو بپرس ..!؟

ببین گلم رسم رسوم ما بختیاری ها و لرا ، از هر نظر عالیه 👌

مثلا با کسی وصلت می کنن باید یه مهمونی بزرگ بگیرن همه نزدیک ها رو شام میدن و....

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

چرت وپرت چرا می گی .پاگشا داریم وداشتیم تا ببینی اون خونواده رفت وهمد با فک وفامیل دارن وعروس وداماد ...

یعنی مثلا اگه من فارس باشم از یه شهر دیگه هم باشم با یه لر ازدواج کنم همه این رسم هارو برام اجرا میکنن؟

میدونی ما لرها تعصب نداریم رورسوم یعنی اگه دختر وپسر خودشون نخوان طبق رسوم پیش برن .هیچ فشاری از طرف ...

چی بگم والا

من دانش آموز از ابن طایفه ها داشتم بالاجبار به پسر عموش که ببست سال ازش بزرگتر بود نامزدش کرده بودن

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خب مثلا واسععع ازدواج ، دختر باید جهیزیه بگیره و آماده ببرع سوال اصلی رو بپرس ..!؟ببین گلم رسم رسوم ...

راستش سوال خاصی مد نظرم نیست😭میدونم جدی گرفتم ولی دوست پسرم لره برای همین میخام بدونم

یه خورده تو گوگل تحقیق کردم ولی احساس کردم اگه اینجا بپرسم بهتره

این چجوریه

خانواده پسر به مادر عروس پول میدن بابت شیر دادن به دخترشون

همين جا خوندم که اون پول را مادر عروس براي مخارج عروسی و.جهیزیه هزينه میکنه

البته فکر کنم طوایف مختلف دارن ورسم همشون مثل هم نيست

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️