2789
شایدی خانواده بی فرهنگی بوده ربطی به قوم لر نبوده

نمیدونم ولی میگفتن رسمشونه که دختر که به دنیا میاد براي پسر فامیل باید نامزد بشه .

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون ربطی به لر بودن یا نبودنش نداره اون مال خانواده خودش بود

نه عزیزم آخه همشون همینطوری بودن عادی بود براشون

سن سیزده چهارده هم دیگه باید میبردن خونه شوهر .حالا شاید اون طایفه از این قوم اینطوری بودن

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

استارتر حالا کلا توی مردم یک شهر هم رسم مختلف زیاد هست

ولی فکر کنم بین اقوام لر وبختیاری تفاوت بيشتره .

ولی یه چیزی که بهم ثابت شده وقتی مثلا بغهمن یه غریبه رگ لری داره سریع شجره شو در میارن و دیگه میشه قوم وخویش حقاشون😁

شهر ما بختیاری ولر زیاد رفت و آمد دارن مثلا توی مطب نشستی یکی با همراهش لری صحبت میکنه حالا اصلا از یه شهر دور آمده .سریع لر حاضر در اونجا بهش میگی تو کر (ک با ضمه) کینی😄 یعنی پسر کی هستی