2789
عنوان

به نظرتون باید بچه داشتم

175 بازدید | 31 پست

تو سن۱۹سالگی اخه تمام اطرافیانم تو سن من بچه دارن بعد من خودم لچه میبینم 😂🤕👶🏻

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۱۹ حیفه سریع سراغ مادر شدن برن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

بایدی وجود نداره

بستگی ب شرایط داره

عقیده شخصی من اینه ک حتی واسه ازدواجم زوده

چ برسه بچه داشتن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

چرا داریم بر میگردیم به عصر جاهلیت؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اطرافیان من همسنای تو دارن اسکیت سواری میکنن یه موسیقی رو حرفه ای یاد میگیرن یه زبان خارجی به خوبی آ ...

همین الانشم۵تا زبون بلدم و به دردم نخورده به موسیقی هم علاقه ندارم ولی ازدواجم دوس ندارم چون واقعا حس می کنم بچه هستم

چرا داریم بر میگردیم به عصر جاهلیت؟

دست خودم نیس تمام هم سنام بچه دارن ولی من اصلا امادگی ندارم حتی برا ازدواج چه برسه بچه

بایدی نیست که. الان حتی شوهرم به دردت نمی خورد 😃

اره به خدا صبح روز عروسی تیتر اخبار میشم عروسی که شوهر خود را کشت چون اعصاب و حوصله نداشت مراقب خود باشید😂🤕