2777
2789
انشالله طبیعی باردار شم . اگر نشد فقط میرم جنینارو انتقال میدن ۱ میلیون هم هزینشه. البته اگه باردارش ...

به حق این ماه عزیزم طبیعی بارداربشی عزیزم 

تادیرنشده بازم اقدام کنید

خدانصیب دشمنشم نکنه واقعا بد دردیه  انقدرگریه کردم ،فکروخیال کردم بقران قسم ده دوازده تااز تار ...

دقیقا منم اینجور بودم خیییلی سخت به این لحظه رسیدم که الان دخترم کنارم خوابه . جوری نیست که بخوام اینجا توصیح بدم که چقدر اذیت شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما  خیلی خوشحال میشم عزیزم مرسی😘

عزیزم کانال تلگرامش بعد فیل تر فعال نیس ولی توش بگرد تو عکساش اسکرین شات هست از پیام هایی ک گفتن یا باردار شدن یا مشکل عقیم بودن شوهرشون حل شده🔵لینک گروه
🔴 https://telegram.me/joinchat/AAAAAEIIQ5km93rXnE0zEA

اسپرم یا ناباروری رو سرچ کنی میاد

ولی کانال سروشش عضو ۺو اونجا ایدی نوبت دهی داره تلفنی با خود استاد حرف میزنی مشکلتو میگی بهت دستور میده هر چند وقت یکبار هر شهر ویزیت حضوری داره

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
دقیقا منم اینجور بودم خیییلی سخت به این لحظه رسیدم که الان دخترم کنارم خوابه . جوری نیست که بخوام ای ...

بازم خداروشکر عزیزم 

الهی کسی ازاین نعمت الهی بی نصیب نمونه که واقعا آدم رفته رفته افسردگی میگیره

نه میدونم میگم اگر ای وی اف بکنی وحامله نشی باز باید دارو بخری و8میلیون بدی تا دوباره ای وی اف بشی😊 ...

عزیزم امضاتو خوندم وقت سحر از ته دلم دعا میکنم که مامان شی هرچه زودتر

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
مرسی عزیزدلم  قربونت انشاالله توام به حاجت دلت برسی💓💓

مرسی جیگرم

ان شالله ب حق این ماه عزیزم بزودی خبر و تیکر بارداریت

هزینه آی یو آی چقدره؟ با این روش میشه جنسیت رو انتخاب کرد؟

اگر iui مثبت بشه دقیقا همون جنستی میشه ک میخای

بین یک تا یک و خورده ای