دلشااااد مدیر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 1776 عنوان هر سوالی درمورد ای وی اف داشتین بپرسین هر کودوم رو میدونستم جواب میدم.چون با آی وی اف باردار شدم | مشاهده متن کامل بحث + 5495 بازدید | 168 پست البته خیلی بلد نیستمااااا . فقط خواستم یکم کمکی کرده باشم 1397/03/08 | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 نه نه من استرس منفی شدن ندارم چون بنارومنفی میزارم من فقط ترسم میادازاتاق عمل ازبچگیم فوبیادارم یادم ... هیچی نمیفهمی گلم هیچیبعدش انگار از ی خوابه عمیق پامیشیمن اون لحظه ای ک بهوش اومدم خیلی دوست دارم همشـبهش فک میکنمـ خیلی سبک و اروم بودم آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
افطسو عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 41 علت زیاد شدن و با کیفیت شدن تخمکام و بالارفتن کیفیت همسرم .فقط و ققط پیاده روی و اب کردن شکممو ... بعدچندوقت باردار شدی؟؟
دلشااااد مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 1776 انشاالله بتونم طبیعی بارداربشم چون واقعاهزینه ی شش هفت میلیون پول آی وی اف نداریم 😔😔 همسرتو تقویت کن تحقیق کن تو همین سایت خیلیا تجربه هاشون بدردت میخوره مطمن باش پیگیر باشی به نتیجه های خوبی میرسی
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 انشاالله بتونم طبیعی بارداربشم چون واقعاهزینه ی شش هفت میلیون پول آی وی اف نداریم 😔😔 میخای ادرس کانال این اقارو بدم دوره ی داروهاش دک یا سه ماهس امتحان کن شاید جواب گرفتیمنمـ خودم میخام باهاش امتحان کنمـ ضرر ک نداره آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
دلشااااد مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 1776 بعدچندوقت باردار شدی؟؟ من بعد از ۸ سال با میکرو بار دار شدم
افطسو عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 41 همسرتو تقویت کن تحقیق کن تو همین سایت خیلیا تجربه هاشون بدردت میخوره مطمن باش پیگیر باشی به نتیجه ها ... بخداانقدر سرچ میکنم دیگه خسته شدم 😞😞😞
مهربون20 عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 5803 هیچی نمیفهمی گلم هیچی بعدش انگار از ی خوابه عمیق پامیشی من اون لحظه ای ک بهوش اومدم خیلی دو ... به به واقعاارومم کردی عزیزمیی ابجی برات درخواست میدم خیرببینی الهی.😍😍😍 😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
افطسو عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 41 میخای ادرس کانال این اقارو بدم دوره ی داروهاش دک یا سه ماهس امتحان کن شاید جواب گرفتی منمـ خ ... اره حتما خیلی خوشحال میشم عزیزم مرسی😘
دلشااااد مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 1776 راست میگه واقعا چیزی واسه ترسیدن وجود نداره یه ملسک میزنن خوابت میبره . وقتی بهوش اومدی یه حس خوبی داری اگرم دردی داشته باشی مثل شکم درد پریودی سریع مسکن میزنن اروم میشی
دلشااااد مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 1776 بخداانقدر سرچ میکنم دیگه خسته شدم 😞😞😞 درکت میکنم منم خیلی پرسوجو میکردم
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 به به واقعاارومم کردی عزیزمیی ابجی برات درخواست میدم خیرببینی الهی.😍😍😍 فدات شم عزیزم قبول کردمان شالله بزودی خبر و تیکر بارداریت 😘😘😘😘 آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
افطسو عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 41 من بعد از ۸ سال با میکرو بار دار شدم الـــــــــهی عزیزم😍😍انشاالله زیرسایه پدرومادربزرگ بشه😍برای دومی ام بایداین کاروکنیدیادیگه لازم نیست؟
افطسو عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 41 درکت میکنم منم خیلی پرسوجو میکردم خدانصیب دشمنشم نکنه واقعا بد دردیه انقدرگریه کردم ،فکروخیال کردم بقران قسم ده دوازده تااز تارموهام سفیدشده،قلبمم که جدیدا خیلی دردمیکنه،میترسم چیزیم بشه اخر
دلشااااد مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 1776 الـــــــــهی عزیزم😍😍 انشاالله زیرسایه پدرومادربزرگ بشه😍 برای دومی ام بایداین کاروکنیدیادیگه لا ... انشالله طبیعی باردار شم . اگر نشد فقط میرم جنینارو انتقال میدن ۱ میلیون هم هزینشه. البته اگه باردارشدم بازم تا ۳ ماه باید امپولارو ادامه بدم