2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمنی بابت جنسیتش؟ فکر میکنم تصمینی نیست توش

اگر مثبت شه همون جنسیت میشه گلم

ولی اگه منفی بشه ک هیچی

ولی تحقیق کردم همـiui و ivf هر دو اگر مثبت بشن اگر تعیین جنسین کسی کرده باشه ۱۰۰% همون میشه

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
فدات شم عزیزم  قبول کردم ان شالله بزودی خبر و تیکر بارداریت 😘😘😘😘

انشالله همچنین خودت بخدااول برای همه منتظرادعامیکنم بعدخودم.ممنون که قبول کردی دوست خوبم

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
انشالله همچنین خودت بخدااول برای همه منتظرادعامیکنم بعدخودم.ممنون که قبول کردی دوست خوبم

مرسی جیگرم

مطمئن باش بزودی مامان میشیییی شک نکن

خواهش میکنم کاری نکردم😚😚

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

سلام دوستان. من مشکل تنبلی تخمدان دارم. از سال ۹۲ دارم درمان میکنم نشده. حتی ماه گذشته برای آی یوی آی اقدام کردم تخمدانام هایپر شد دکتر گفت اگر آی یو آی کنی شکمت آب میاره بنابراین کنسل شد. دارو برای آی وی اف بهم دادن. این دوره که پریود بشم باید داروهامو شروع کنم. به نظرتون آی وی اف برای تنبلی تخمدان هم جواب میده. میترسم تخمک هام پوچ باشن

منم این ماه که پریود بشم داروهام شروع میشه.شما هم از قبلش بهتون ویتامینو اینا داد بعد از پری داروهای اصلی شروع شد؟

ایمان دارم در تاریکترین روزهای من نوری نمایان میشود و به ناگاه خدا از راه میرسد