2777
2789
عنوان

اگه من پسربودم..

294 بازدید | 22 پست

اگه من پسربودم میتونستم تا 12شب بادوستام برم توپارک وقدم بزنم بگیم بلندبلند بخندیم..میتونم اصلاشب نیایم خونه

اگ من پسربودم هروقت دلم مییخواست ازدواج میکردم هیچکس همم مجبورم نمیکررد .خیالمم جمع بود هیچ وقت هم کلمه ترشیده رو بهم نمیگفتن..

اگ من پسربودم  همه عشق و حالامو میکردم واب ازاب تکون نمیخوررد همه میگفتن خب مرده دیگ..نیاز داره

اگ من پسربودم هیچ وقت دردزایمانو تحمل نمیکردم بچم صحیح و سالم ب دستم میرسید بدون ذره ای زحمت..فامیل من میرف رواسمش و میشد فرزند من

اگ من پسربودم میتونستم هروقت زندگیم دلمو زد جداشم..اب ازاب تکون نمیخورد انگ مطلقه بودن نمیخورد رو پیشونم بچه ای ک زحمتی براش نکشیدم هم میشد برای من

اگ من پسربودم میتونستم کنارساحل باشرت قدم بزنم و لذت ببرم..میتونستم سیگاربکشم بلندبلند بخندم هرجادلم خواست برم بدون این ک ب پدر یاشوهر جواب بدم.....اگ من پسربودم😔✋

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  

حالا ک نیستیم؛

بهتره از شرایط الان مون ب نحو احسن استفاده کنیم 

و ب سبک خودمون لذت ببریم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ک نیستیم؛ بهتره از شرایط الان مون ب نحو احسن استفاده کنیم  و ب سبک خودمون لذت ببریم

اینم حرفیه☺☺👍

وای نه با وضعیت اقتصادی الان خیلی مرد بودن سخته ،من ترجیح میدم زن باشم و از زنانگیم لذت ببرم

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

باهات موافقم، تبعیض جنسیتی خیلی سخته، و اینجا خیلی به ادم فشار میاره، انسانیت زیر سایه جنسیت قرار گرفته و روح ادم رو ازرده میکنه، درکت میکنم،   یه خانم تاپیک زده بود که، ساک خریدشو تو مغازه موبایل فروشی جا گذاشته بودکه خریدش هم لباس زیر بوده، و حالا مونده بود چکار کنه و چطور بره پس بگیره ، بره یا نه     گاهی رفتارهای خودمون باعث میشه بهمون اول نگاه جنسیتی کنن نه انسانی    و متاسفانه بیشتر عرف و فرهنگ و قوانین هستن که جامعه رو به این سمت پیش برده

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

متاسفم برای جامعه و قانونی که زن رو جنس دوم میدونه و محدود میکنه

اگه اینطور نبود و جنسیتی نگاه نمیشد دختر بودن بهترین لذت دنیا میشد☺

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
باهات موافقم، تبعیض جنسیتی خیلی سخته، و اینجا خیلی به ادم فشار میاره، انسانیت زیر سایه جنسیت قرار گر ...

حرفات دقیقا درسته👍👍❤

متاسفم برای جامعه و قانونی که زن رو جنس دوم میدونه و محدود میکنه اگه اینطور نبود و جنسیتی نگاه نمیش ...

اره واقعا😔