2777
2789
عنوان

اگه من پسربودم..

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست

همه اینکارا رو الانم میتونی بکنی به جز داستان شرت  اگه از مردم حساب میبری این دیگه مشکل خودته 

خدایی من عالی و هر طور دلم خواسته زندگی کردم بدون اینکه حتی یک ثانیه بگم کاش مرد بودم

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این متن بیشتر از این که ارزو کنه کاش پسر بودم ارزو میکنه کاش جامعمون اینطور نبود اینقدر توش دخترها اسیب پذیر و مظلوم نبودند ... کاش زن و مرد حقوق برابر داشتند ... البته اون قسمت بارداری و زایمانش دیگه مربوط به خلقته و تغییر ناپذیره در عوض حس مادری رو داده به زن که به دنیا می ارزه 

جامعه ماییم 

آره متاسفانه کاش هنجارها عوض میشد

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
این متن بیشتر از این که ارزو کنه کاش پسر بودم ارزو میکنه کاش جامعمون اینطور نبود اینقدر توش دخترها ا ...

اره درسته👍❤

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  
میای انیجا و تاپیک من توهین میکنی بعد مظلوم نمایی باشه تو بردددددددی ولی قاضی و مجازات کننده خداست ...

ای بابا چقدکنه ای.بکش بیرون دیگ

چ علطی کردما.باشه توخوبی حق باتوئه

ولکن بابا اه چقد پیگیری..مرسی توام خوش باشی

بای بای

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم