شوهرش برده بودش بیرون خانمم ذوقمرگ شده بود پاشو تو تشت شسته بودو بوسیده بود و این وسط محیط مفرحی رو هم واسه اب بازی بچه هاش ایجاد کرده بود😷😷😷وی خاطر نشان کرد که پای شخص نامبرده رو هم بوسیده😑😑
میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
من اوج محبتم به شوهرم ماساژ با پاست...میخابه از پایین تا بالا با پامیرم و بر میگردم...قبلنا سنگین بودم الان لاغر کردم.همش میگه قبلن چقد خوب ماساژم میدادی خخخخ
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
[QUOTE=60074289]من اوج محبتم به شوهرم ماساژ با پاست...میخابه از پایین تا بالا با پامیرم و بر میگردم...قبلنا سنگین بو ...[/QUOTE منم رو کمر دوستام راه میرفتم قبنیچ قلیچ میشکست حال میکردم خودم 😶😎😂😍