2777
2789
عنوان

تریبون من و تشت 😂❤

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 45 پست
چی بگم والا بعضیا طرز فکرلشون خیلی قدیمیه

نه پدوژه ی تشت که جدیده😆😆😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
عی چندشا  باهمون اب بچه ها بازی کردن؟؟؟ حالم بهم خورد

بله😆😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدل زندگی ارباب وبرده حساب میشه توی این دوران یکمی خنده داره همچین چیزی 

من یه کلیپ دیدم توش میگفت زن باید اگرم درآمد داره پولاشو بده شوهرش ازون پول بگیره تا حس اقتدار مرد حفظ شه وزن حس استقلال نداشته باشه😨😨😨

یاعلی
من هیچوقت با زبون دوست پسرمو ازار نمیدم.فقط با مشت میکوبم تو چشماش😤😤😤

داری اشتباه میزنی، زبونو باید بزنی به پاش 😂😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
این مدل زندگی ارباب وبرده حساب میشه توی این دوران یکمی خنده داره همچین چیزی  من یه کلیپ دیدم ت ...

وااای اونو یادمه، انقدر مرده رو فحش دادن دفعه بعد اومد تو سمت خدا معذرت خواهی کرد 😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
داری اشتباه میزنی، زبونو باید بزنی به پاش 😂😂😂

😆😆😆😆ایییییییییی اونم چی  اون پای گنده بکو که چهلو شیشه😷😷😷😷😷😷😷

وااای اونو یادمه، انقدر مرده رو فحش دادن دفعه بعد اومد تو سمت خدا معذرت خواهی کرد 😂😂

جدی😂😂😂

دسشون درد نکنه من سه روز هنگ بودم بعداون کلیپ

که اینا زن رو چی فرض کردن فک کن پدرت دربیاد درس بخونی بری سرکار که مستقل شی بعد پولاتو بدی شوهرت ازون گدایی پول خودتو بکنی که اقتدارش حفظ شه😨

تو سرش بخوره اون اقتدار

یاعلی
😆😆😆😆ایییییییییی اونم چی  اون پای گنده بکو که چهلو شیشه😷😷😷😷😷😷😷

خوبه دیگه ثوابش بیشتره 😂😂😂

جدی😂😂😂 دسشون درد نکنه من سه روز هنگ بودم بعداون کلیپ که اینا زن رو چی فرض کردن فک کن پدرت دربیا ...

من اون موقع به هر کی میفرستادم کلی فحش جدید یاد میگرفتم 😂😂

اومد ماست مالی کرد جمعش کرد.

خوبه دیگه ثوابش بیشتره 😂😂😂

آره ولی مسیرش یکم طولانیه😆😆😆

ای بابا  ما با این ملت ن ب ازادی میرسیم ن ب پیشرفت همه فقط بلدن همو مسخره کنن طرف تاپیک میزنه میگ من کاشتم ناخن غسل نمیکنم نماز نمیخونم روزه میگیرم همه تشویقش میکنن ک بله بله هر کس اعتقادی داره افرین دلت پاک باشه  بعد این خانم هم این تاپیکو زده رنگ و بوی مذهبی داره همه ریختن سرش  یادبگیریم ب اعتقادات دیگران احترام بزاریم ولو اینکه در تضاد باشه با عقاید ما 

هرکس ی مدله مسخره نداره که 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن