2777
2789
عنوان

تریبون من و تشت 😂❤

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 45 پست
صد در صد سركارى بود غير از خانم مجرى يزدى كه پاى آقاييشو در تشت ماساژ مى داد البته نود و نه صدرصد ت ...

استارترشم آقاس احتمالا که در واقعیت زندگیش از زنش کتک میخوره و تو مجازی شاخ میشه😆😆😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
اوه اوه به این تشریح عمیق و دقیق فکر‌نکرده بودم 😶😶

من کرده بودم😆😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی که با زبان شوهرش را بیازارد هییییییچ عمل نیکی از وی پذیرفته نمیشود 😌 خدا نگفته اگه پای شوهر بو میداد! گفته همه ی شوهرا 😬☝

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
استارترشم آقاس احتمالا که در واقعیت زندگیش از زنش کتک میخوره و تو مجازی شاخ میشه😆😆😆😆😆

😂😂😂😂

یاد یه قسمت پاور چین افتادم

مرده جلوی همکاراش به زنش دستور میداد و اون همه رو اجرا میکرد اما بعد تو خونه زنش دست به سیاه سفید نمیزد 😂😂😂😶😶

زنی که با زبان شوهرش را بیازارد هییییییچ عمل نیکی از وی پذیرفته نمیشود 😌 خدا نگفته اگه پای شوهر بو ...

من هیچوقت با زبون دوست پسرمو ازار نمیدم.فقط با مشت میکوبم تو چشماش😤😤😤

😂😂😂😂 یاد یه قسمت پاور چین افتادم مرده جلوی همکاراش به زنش دستور میداد و اون همه رو اجرا میکرد ...

آره راست میگی😁😆😆😆😆😆😆.میتونه اون شخصم باشه تازه😆😆

وقتی به یه متحجر لقب کارشناسو میدن و میارنش تو برنامه تا راهکارای عقب موندشو اراعه بده،این وسط یه سری آدم سبک مغز و تقلیدکار پیدا میشن که این پیشنهادات دوهزاری رو عملی میکنن

ینی خانمه پای شوهرشو شسته یا ماساز داده فقط؟؟؟؟؟؟

شسته ماساژ داده هیچ بوسم کرده تازه بچشم اب بازی کردن.😆😆😆

بیخیال بچه ها.

شاید دوست داشت از زندگی شاد خوشش برامون بگه.

کاشکی به جای گارد گرفتن میگفتیم.عشقتون پایدار.

اون خانوم و اون اقا اینجوری شاید راحت تر هستن.

از کجا معلوم شاید اون روش برای اونا کارساز باشه و زندگیشونو شیرین کنه.

ماها هم کسی یقمونو نگرفته که بریم پابوسی یا دست بوسی.

هرکسی صلاح خودشو میدونه اینجا هم ندیدم کسی زور قبول کنه 

اون خانومم زور نگفت

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

نسخه اصلیشواجرا نکرده فک کنم یکم تو عمق عشقشون تاثیرمنفی بزاره

خانوم کارشناسس یزدی فرمودند نمک دریا بریزید استرس و ببره ترجیحاشیر استفاده کنین واینکه گفت حوله بیارید خشک کنین

یاعلی