2789
عنوان

امروز تو خیابون کسی ک بهم قبل تجاوز کرده بود رو دیدم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 8976 بازدید | 158 پست

بعضی ها تو یک لول دیگه کلا بیشعورن طرف میگه تجاوز شده بهم میگن بکارت داری یا نه ؟الان واقعا موضوع مهم براتون اینهه؟

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفام برات .کاش این ادمای متجاوزگر بمیرن .

یه دختری تو مدرسمون بود دوران دبیرستان میگفت با یه پسری بوده که با دوستاش بهش تجاوز کردن

حالا پسر رفته بود نامزدی کرده بود با یه دختر دیگه تو مدرسه اون ته حروم زادگی بود

بله دانشجو هستم اما کارآموز دفتر وکالت هستم، از اقوام هستند. حالت منشی دارم اما بهم آموزش میدندیگه و ...

عمه من 18 ساله کیفری کار میکنه

یه چیزایی تعریف میکنه برام میگه پزشکی قانونی میخرن کارشناس خط و میخرن

کلا همه اقایون حقوقی و غیر حقوقی و خود قانونمون ضد زن

نمیگم صدردصد نامه تجاوز نمیده میده ولی میگم قوانین برا ما خانم ها ویترین و تزئینی

درحال ساخت ....:)

چقدر عجیب،اون نمیترسه بقیه بفهمن متجاوزه،تو میترسیحتما خیلی محله و شهرتون جای زن ستیز و داغونیهحروم ...

قزبونت برم این چ حرفیه ایشالا ک عمرت طولانی باشه

ب اون اگ قرار بود چیزی بشه تا الان میشد هیچیش نمیشه

مثلا اونیکه گرگه ی روز میبینه بچه خودش گوسفند

انشالله صلوات بزنه به کمرت چه آدم کثیفی هستی تو ، الکی آتیش بیار معرکه میشی خدا امثال تو رو از رو زم ...

کثیف تر از تو بازم خودتی که به یه دختر میگی بکارتتو زد ؟

اون نمیخواد یا گذشته بیفته نمیخواد یاد بلایی که سرش اومد بیفته بهتر بود از کلمه تجاوز یا دست درازی استفاده میکردی نه اینکه خیلی راحت بگی بکارتتو زد.بازم میگم خیلی نفهمی.

مهم نیست کاربریم رو از دست بدم همین که جواب یکی مثل تو رو دادم دلم خنک شد

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره

حالت خوبه؟؟؟؟هیچی نبود گیر بدی الکی حرف نزن دنبال زیر بغل مار نگرد

شما حالت خوب نیست

حرف زدن بلد نیستین حرف نزدن که بلدین؟

صلوات نه ولی چیزای دیگه بهتون میگن

درحال ساخت ....:)

منظورش این بود تجاوز تا چه حد بود مثلا دستمالی یا .... منظورش رو بد گفت

بعضی وقت ها کلمات از گلوله ها بیشتر آدم میکشه باید حواسش باشه و کلا هم چه نیازی بپرسه واقعا که تا کجا بوده ..

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

بعضی ها تو یک لول دیگه کلا بیشعورن طرف میگه تجاوز شده بهم میگن بکارت داری یا نه ؟الان واقعا موضوع مه ...

نمیفهمه دیگه عقل نداره راحته

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره