2789
عنوان

امروز تو خیابون کسی ک بهم قبل تجاوز کرده بود رو دیدم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 8976 بازدید | 158 پست
یه دختری تو مدرسمون بود دوران دبیرستان میگفت با یه پسری بوده که با دوستاش بهش تجاوز کردنحالا پسر رفت ...

خدا لعنتش کنه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیفهمه دیگه عقل نداره راحته

همزمان صلوات هم میخواد از اونور عجبب

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

یه دختری تو مدرسمون بود دوران دبیرستان میگفت با یه پسری بوده که با دوستاش بهش تجاوز کردنحالا پسر رفت ...

بیچاره اون دختره تو سن دبیرستان دخترا خیلی راحت گول حرفای پسرا رو میخورن با یه جمله دوست دارم هزار دل عاشق میشن احساسی عمل میکنن اما پسرا عوضی تر از این حرفان

الهی هیچوقت حاجت نگیری چه دل کثیفی داری خدا لعنتت کنه

@niniyar

من فقط از اسی سوال پرسیدم خواستم راهنماییش کنم که شکایت کنه یا نکنه

بعد این کاربر با این دل سیاهش چی میگه انشالله به حق ماه رمضون هر چی بهم گفتی سرت بیاد بفهمی دل شکستن چطوره

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
همین حرص آدم رو در میاره جوابشو که دادم واسه من نی نی یار تگ میکنه

بیخیال بابا ارزش نداره اصلا

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

چرا جای ایشون به جای زندان تو خیابونه ؟

چون هنوز برای حفظ ابرو خانوداه هه چشم بر روی جنایت میبندن

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

بیچاره اون دختره تو سن دبیرستان دخترا خیلی راحت گول حرفای پسرا رو میخورن با یه جمله دوست دارم هزار د ...

ب منم تو سن دبیرستانم تجاوز شد

تازه ۱۷ سالم شده بود💔

مثلا اونیکه گرگه ی روز میبینه بچه خودش گوسفند