2789
عنوان

امروز تو خیابون کسی ک بهم قبل تجاوز کرده بود رو دیدم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 8976 بازدید | 158 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالت خوبه؟؟؟؟هیچی نبود گیر بدی الکی حرف نزن دنبال زیر بغل مار نگرد

منم واقعا خوشم نیومد از حرفتون

چهل نفر برات دعا کنن حاجت روا میشی برای حاجتم دعا کنین خیلی وقته منتظرم و بلاتکلیفم دعا کنین به خواسته ام برسم ممنونم

کسی که باید آبروش بره متجاوزه

میفهمم چی میگی ولی متاسفانه توی ذهن دخترای ما جا افتاده باید بترسن در حالیکه اون مرد احمق باید بترسه نه ایشون

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره

احمق این چه طرز حرف زدنه؟!میای خیلی راحت میگی بکارتتو زد بعد صلواتم میخوای؟!!!صلوات به کمرت بزنه

انشالله صلوات بزنه به کمرت چه آدم کثیفی هستی تو ، الکی آتیش بیار معرکه میشی خدا امثال تو رو از رو زمین برداره که الکی از کاه کوه میسازی

من فقط سوال پرسیدم کسیو نفرین نکردم انشالله چوب بدجنسیتو بخوری

@niniyar

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

چرا ایشون به جای بالای دار تو خیابون نیشش بازه؟

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

یه پست فطرت دوزاری هرجا منو میبینه زل میزنه جلو خانواده اصلا خجالت نمودونه چیه فقط نگاه میکنه من هرج ...

یه بار نگاه کرد بگو چیه نگاه میکنید؟؟

با اخم و تحکم بگو خودشو جمع میکنه

برا من پیش اومده اینکارو کردم جلو خانومش دیگه روش نشده

درحال ساخت ....:)

کاش تاپیکتو نمیدیدم،توروخدا برو پیش روانشناس اذیت نشی

نگو ولش گذشته،بخدا پیش روانشناس خوب بری اينقدر حالت بهتر میشه،فقط قبلش پرسو جو کن پیش روانشناس زن ستیز یا مذهبی نری

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی