2789
عنوان

باردارم نمیتونم غذا بخورم

4571 بازدید | 36 پست

از خیلی از مواد غذایی مثل مرغ و گوشت و تخم مرغ و پیاز بدم میاد. الان حدود ۲ هفتست نتونستم اینا رو بخورم. به نظرم مزه و بوی خیلی خیلی بدی میدن. 

به نظرتون خودمو مجبور کنم بخورم؟ یا بذارم هر وقت حالم بهتر شد بخورم؟ کسی امتحان کرده خودشو مجبور کنه بخوره اینطوری بهترم شده باشه؟ اصلا به نظرتون میشه مجبوری اینا رو خورد؟ آخه مواد غذایی ضروری هم هستن میترسم بدنم آسیب ببیند از طرفی اکثر غذاها این مواد دارن و تقریبا همش دارم سبزیجات و برنج میخورم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرچی دوست داری بخور بدنت هرچی لازم داره رو به کوچولوت میده  انقدری نمیکشه که خودت آسیب ببینی

والا تقریبا هیچی دوست ندارم. مرغ و گوشت و پیاز و تخم مرغ توی خیلی از غذاها هست و برای همین از خیلی از غذاها محرومم. اصلا نمیدونم چی باید درست کنم. همش گشنمه ولی هیچی نمیتونم بخورم. خیلی اذیتم.

چرا مجبور کنی بذار هروقت حالت خوب شد بخور

از خیلی چیزها بدم میاد. همشم گشنمه چون نمیتونم چیزی بخورم هر چی میخوام بخورم توش این مواد هست که بدم میاد. شما هم همینطوری بودی؟

توی ۹ هفتم

منم بیچاره شدم تا الان حالا هم ۴ ماه تموم کردم خیلی لاغر شدم فقط شیرینی دلم میخواست غذا هم نمی فهمیدم چی بخورم مثل تو بودم الان هم هنوز هست ولی خیلی کمتر

عزیزم منم همینم. اصلا بزور گوشت و مرغ نخور که بالا میاری. منکه اومدم خونه مامانم موقع آشپزی میرم تو یه اتاق دیگه چون حتی بوی غذام باعث تهوعم میشه

من این غذاهارو میتونم بخورم 

عدس پلو بدون گوشت با عدس و کشمش

قیمه و‌ پلو بدون گوشت

ماکارونی با سویا

فقط پنیر یکم میخورم با یه کوچولو ماست. خیلی با لبنیاتم اکی نیستم. اصلا احساس میکنم خیلی ضعیف شدم همش ...

شاید بتونی غذای بیرون رو بخوری 

بگو همسرت برات کباب برگ یا جوجه بگیره ببین میتونی بخوری

منم مثه شما بودم فقط کبابهای بیرون رو میتونستم بخورم

از ماه اول بارداریم تا روز آخر رو یه وزن ثابت بودم 

هیچی اضافه نکردم 

بچمم ۳کیلو ۱۰۰ بود

شاید بتونی غذای بیرون رو بخوری  بگو همسرت برات کباب برگ یا جوجه بگیره ببین میتونی بخوری منم م ...

نه والا از غذا بیرونم بدم میاد. کباب و جوجه اینا که اصلا نمیتونم بخورم، کلا هر چی توش مرغ و گوشت و پیاز و تخم مرغه. نمیدونم با چی زنده ام

خب خودت ضعیف نشدی؟ همه چی اکیه؟ 

خدا بچه گلتو حفظ کنه عزیزم