بعضی ها تو یک لول دیگه کلا بیشعورن طرف میگه تجاوز شده بهم میگن بکارت داری یا نه ؟الان واقعا موضوع مهم براتون اینهه؟
کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
انشالله صلوات بزنه به کمرت چه آدم کثیفی هستی تو ، الکی آتیش بیار معرکه میشی خدا امثال تو رو از رو زم ...
کثیف تر از تو بازم خودتی که به یه دختر میگی بکارتتو زد ؟
اون نمیخواد یا گذشته بیفته نمیخواد یاد بلایی که سرش اومد بیفته بهتر بود از کلمه تجاوز یا دست درازی استفاده میکردی نه اینکه خیلی راحت بگی بکارتتو زد.بازم میگم خیلی نفهمی.
مهم نیست کاربریم رو از دست بدم همین که جواب یکی مثل تو رو دادم دلم خنک شد
منظورش این بود تجاوز تا چه حد بود مثلا دستمالی یا .... منظورش رو بد گفت
بعضی وقت ها کلمات از گلوله ها بیشتر آدم میکشه باید حواسش باشه و کلا هم چه نیازی بپرسه واقعا که تا کجا بوده ..
کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂