2789
عنوان

امروز تو خیابون کسی ک بهم قبل تجاوز کرده بود رو دیدم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 8976 بازدید | 158 پست
چشم عباس آقا.... حرف زدنت جالب نیس نمیدونی یعنی ؟!

هیچ حرف بدی نزدم سوال پرسیدم تو مشکل داری که الکی منظور بد گرفتی

اتیش بیار معرکه نباش

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله اما شکایت مهلت محدود داره کمتر از یک روز باید میگفت شکایت میکرد که انقد شوک هست دختر طفلک که نمی ...

چرا ننویسند؟ مینویسند عزیزم.

بله تایم داره تا مدرک باشه برای پرونده. طرف بره یک هفته بعد بیاد خب قطعا نمیشه روی حرفش حساب باز کرد.

چقدر عجیب،اون نمیترسه بقیه بفهمن متجاوزه،تو میترسی

حتما خیلی محله و شهرتون جای زن ستیز و داغونیه

حروم زاده،از ته دل میخواد به شیوه دردناک بمیره

خدایا اگه وجود داری از عمر من کم کن ولی اون آدم جسدش پخش زمین پیدا شه

چه رنجی کشیدی دختر،حالم بد شد

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

حرف بدی نزدم الکی اتیش بیار معرکه نباشید.

احمق این چه طرز حرف زدنه؟!میای خیلی راحت میگی بکارتتو زد بعد صلواتم میخوای؟!!!

صلوات به کمرت بزنه

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره

چرا ننویسند؟ مینویسند عزیزم.بله تایم داره تا مدرک باشه برای پرونده. طرف بره یک هفته بعد بیاد خب قطعا ...

چون نمینویسن

ما قانون نداریم از کدوم قانون حرف میزنید واقعا اینجا همه چیز برعلیه خانم هاست

درحال ساخت ....:)

چه طرز حرف زدنه ؟! صلوات هم میخوای؟!

عقب افتادس زنیکه خاک توسر

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی