دخترم از وقتی بدنیا اومده خوب نمیخوابه وهمش گریه میکنه ومادرشوهرم گفت چشمش زدن ورفت از سید واسه دخترم دعا گرفت ومنم اونو گذاشتم تو بالشش واز وقتی گذاشتم همش گریه کرد ودیگه اصلا نخوابید وحتی دیروز ساعت دیواریم خود بخود افتاد شکست وهمیشه احساس بدی دارم انگار کسی خونس واسه همین برش داشتم وبازش کردم وگذاشتم اونور شوهرم ازم پرسید منم گفتم تاثیر نداشت برش داشتم وامروز آقا بهم زنگ زده میگه اینکارای تو کار آدمای عوضی وبالاخره از دستت خلاص میشم وکل فامیل وجمع میکنم تا همه اخلاق گندتو بدونن ومشکل ما همیشه این بوده که اگه من بگم بد آقا فک میکنه منظورم خانوادشه وبا من دعوا میکنه والم شنگه راه میندازه درحالیکه مامانش تو فامیل همیشه ازم بد گفته ومنم هر وقت به شوهرم گفتم اون با من دعوا میکنه ومیگه دروغگویی
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
نگو خیلی چیزا رو سعی کن با خوبی بیان کنی بهتر جواب میده تا دلیل بیاری اونا بد هستند خودت رو پایین میاری پیش شوهرت چون در هر صورت از خانوادشون دفاع میکنند
طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ میرفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
گریه میکنه و نمیخوابه حتما طفل معصوم یه جاییش درد میکنه یا مشکلی داره،چه ربطی به دعا و اینا داره...باید آروم و منطقی با همسرت صحبت میکردی و اصلا نمیذاشتی بره دعا بگیره.