2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت عوضی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب دعا نویسی و .. اعتقاد ندارم شما هم  درباره خانواده همسر بدی نگید اگر ناراحت میشید؛ خودتو ...

اگه بخودم میگفتن خوشحالم میشم پشت سرم حرف میزنن کل فامیل منو آدم بده میدونن که با اونا نمیسازم در حالیکه اصلا بغیر از خوبی کاری نکردم

وا بچه یا گوشش درده یا نفغ داره.عوضیم خودشه مرتیکه خررررررررررررررر....ببخشید اگه بهت برخورد. ببر ب ...

بردم ودارو داده بهتر شده نه اصلا دیگه خستم از همون اول روز نامزدی تا الان بخاطر اینکه فامیلیم تحملش کردم وهمیشه خوبی کردم که گناه نباشه اونم جوابمو اینطوری میده وهمیشه پشتمو خالی میکنه وبا من دعوا میکنه

طبق تیکرت دخترت یه هفته از دختر من بزرگتره, تو این سن خوب نمیخوابن یا از رفلاکسه, یا آلرژی. یا کولیک, ببین کدومشونه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
هزار بار گفتم بخاطر اینکه مامانش میگه اون قبول کرده وبه حرف من باور نداره

بزار تا میتونه دعا بگیره. نگران نباش. اگه اینا موثر بود که پزشکی نداشتیم.

غذا چی میخوره دخترت؟ گفتی ۱ سالشه، براش سوپ خوشمزه بپز، گوشت آب پز کن. تخم مرغ و سیب زمینی اب پز کن. بزار سیر شه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

ب این چیرا اعتقاد نداشته باش خودت واسش سوره های قران رو بخون اروم میشین دوتاتون

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.