دخترم از وقتی بدنیا اومده خوب نمیخوابه وهمش گریه میکنه ومادرشوهرم گفت چشمش زدن ورفت از سید واسه دخترم دعا گرفت ومنم اونو گذاشتم تو بالشش واز وقتی گذاشتم همش گریه کرد ودیگه اصلا نخوابید وحتی دیروز ساعت دیواریم خود بخود افتاد شکست وهمیشه احساس بدی دارم انگار کسی خونس واسه همین برش داشتم وبازش کردم وگذاشتم اونور شوهرم ازم پرسید منم گفتم تاثیر نداشت برش داشتم وامروز آقا بهم زنگ زده میگه اینکارای تو کار آدمای عوضی وبالاخره از دستت خلاص میشم وکل فامیل وجمع میکنم تا همه اخلاق گندتو بدونن ومشکل ما همیشه این بوده که اگه من بگم بد آقا فک میکنه منظورم خانوادشه وبا من دعوا میکنه والم شنگه راه میندازه درحالیکه مامانش تو فامیل همیشه ازم بد گفته ومنم هر وقت به شوهرم گفتم اون با من دعوا میکنه ومیگه دروغگویی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا بچه یا گوشش درده یا نفغ داره.عوضیم خودشه مرتیکه خررررررررررررررر....ببخشید اگه بهت برخورد. ببر ب ...
بردم ودارو داده بهتر شده نه اصلا دیگه خستم از همون اول روز نامزدی تا الان بخاطر اینکه فامیلیم تحملش کردم وهمیشه خوبی کردم که گناه نباشه اونم جوابمو اینطوری میده وهمیشه پشتمو خالی میکنه وبا من دعوا میکنه