دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
اخی خیلی سخته عزیزم ،با سیاست جلو برو و کار خودت رو از پیش ببر ،من پدر و مادرم دختر به کسی که بخواد کنار پدر و مادرش زندگی کنه نمیدن ،یعنی شرط ازدواجمونه،جاریام همشون یه مدت زندگی کردن اما پدر و مادرم اجازه ندادن من برم اونجا،بابت این کارشون واقعا ممنونشونم
عروس ما تو ساختمونمون هست بد کردیم خونه به اون بزرگی رو در اختیارش گذاشتیم نه کرایه خونه میده ...
یعنی فقط داداشت پول جمع کرده.مادرشوهرت بیاد همینو به خودت بگه که تو هیچکاره ایی وشوهرت پول جمع کرده ناراحت نمیشی.اتفاقن زن مهمتره اگه زن ولخرجی نکنه وبفکر اینده باشه میتونن پیشرفت کنن.شماهم خونه به داداشت دادن منتش سر عروس نذار.درضمن خونه شما نیست خونه پدرتونه.همونجوری که پول برا داداشت وزن داداشت هیچکاره س.پس شما ومادرتون هم هیچ نقشی در خرید خونه وپول و...پدرتون ندارید
این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی
یعنی فقط داداشت پول جمع کرده.مادرشوهرت بیاد همینو به خودت بگه که تو هیچکاره ایی وشوهرت پول جمع کرده ...
تو جوش نزن شیرت خشک میشه ریپلی نکن
من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
سفارش تایپ و ترجمه مقالات فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی در زمان کوتاه و با قیمت مناسب پذیرفته میشود.برای سفارش به آی دی f_movahedian در واتساپ پیام بدهید.