2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست
بچه هام جا ندارن تکون میخورن مادرو خواهرشوهرم تهدیدشون میکنن داد میزنن من از بچه هام مودبانه دفاع می ...

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
بابا این خیلی  نجسه ولش کن

بیخیال منکه گزارش زدم امیدوارم پرتش کنن بیرون

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی خیلی سخته عزیزم ،با سیاست جلو برو و کار خودت رو از پیش ببر ،من پدر و مادرم دختر به کسی که بخواد کنار پدر و مادرش زندگی کنه نمیدن ،یعنی شرط ازدواجمونه،جاریام همشون یه مدت زندگی کردن اما پدر و مادرم اجازه ندادن من برم اونجا،بابت این کارشون واقعا ممنونشونم

الا بذکرلله تطمئن القلوب
بیخیال منکه گزارش زدم امیدوارم پرتش کنن بیرون

چجوری باید گزارش زد

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
میگه من نمیتونم ننه مو تنها بذارم.حتی در این حد گفتم ک بریم دوتا واحد کنار هم تو یه ساختمون بگیریم گ ...

منظورم این بود شکایت کنی ازش که مستقل بشی، بتونی راحت زندگی کنی نه اینکه ازش جدا بشی

متاسفم براشون واقعا

فقط از خدا بخواه برات کاری کنه، از دست من و کسایی که اینجا هستن کاری برنمیاد ... خودت و خدا فقط عزیزم

به خودش توکل کن مشکلاتت رو حل کنه

برای شادی روح مامانم صلوات می‌فرستید لطفاً
ای خواهر از استفراغ شدید 3 روز بیمارستان بستری بودم بخدا دکترمم گفت از بوی غذا .و هرچی حالتو بد میک ...

كوفتو تلقين ميكنه

پس اونم تلقين ميكنه كه كمرش درد ميكنهههه پير شده لابد

اما عزيزم هرچقدرم باهات همدردي كنيم راه حل نميشه برات

دنبال يه راه حل باش مثلا با خودش برو دكتر كه دكتر بهش بگه وقتي آدم ميخواد زندگي كنه بايد يه راه حلي پيدا كنه...

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...
منظورم این بود شکایت کنی ازش که مستقل بشی، بتونی راحت زندگی کنی نه اینکه ازش جدا بشی متاسفم براشون ...

آخه شکایت کنم شوهرم میگه جداشیم آبرومو بردی اخلاقشو میدونم.فعلا مجبورم سکوت کنم.چون بارها تا پای طلاق هم رفتم به خوبی هم گفتم نشد ک نشد ک نشد ...

عروس ما تو  ساختمونمون هست بد کردیم خونه به اون بزرگی رو در اختیارش گذاشتیم نه کرایه خونه میده ...

یعنی فقط داداشت پول جمع کرده.مادرشوهرت بیاد همینو به خودت بگه که تو هیچکاره ایی وشوهرت پول جمع کرده ناراحت نمیشی.اتفاقن زن مهمتره اگه زن ولخرجی نکنه وبفکر اینده باشه میتونن پیشرفت کنن.شماهم خونه به داداشت دادن منتش سر عروس نذار.درضمن خونه شما نیست خونه پدرتونه.همونجوری که پول برا داداشت وزن داداشت هیچکاره س.پس شما ومادرتون هم هیچ نقشی در خرید خونه وپول و...پدرتون ندارید

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
یعنی فقط داداشت پول جمع کرده.مادرشوهرت بیاد همینو به خودت بگه که تو هیچکاره ایی وشوهرت پول جمع کرده ...

تو جوش نزن شیرت خشک میشه ریپلی نکن

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
چجوری باید گزارش زد

اون پایین یه سه نقطه هست بزن رو اون

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
بخدا اصلا شوهرم جرات نداره منو بیرون ببره که خانم ناراحت نشه

اینجور مادر شوهرا رو باید ادب کرد خیلی پرو هست نباید بزاری بیشتر از این حقت بخوره

تا خدا هست به عالم چه نیازست