2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست
تو معلومه خواهرشوهر  ‌ک و ن ت و بدجور سوزونده از سوزشت داری به من میپری بدبخت من ۱۷ سالگی عقد ک ...

لطفا این بیشعورو گزارش بزنین دمشو بکیرن پرتش کنن بیرون

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣

خخخخخ

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁

ای بابا دعواااااااااااااااااااااااااا نکنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
لطفا این بیشعورو گزارش بزنین دمشو بکیرن پرتش کنن بیرون

تاسف داره حال روزتون 

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
تاسف داره حال روزتون 

هه ببین کی حرف از تاسف میزنه حیف اسم زن رو حیوونایی نظیر تو دهنت خییییلی کثیفه یعنی یه مرد لات بی همه چیزم فحشایی که تو میدی رو بلد نیست تاسف به حال خانوادت و شوهر بدبختت که گیر تو افتادن

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
 مثل بز حسرت زن داداشتو میخوری خخخخخ حسود خانم

دختر زای بدبخت میزنن توسرت

میفهممت خیلی خیلی شرایطتت سخته ولی تو خدا خودت ب فکر خودت باش نذار حقتو بخورن حقتو بگیر  این حق ...

بچه هام جا ندارن تکون میخورن مادرو خواهرشوهرم تهدیدشون میکنن داد میزنن من از بچه هام مودبانه دفاع میکنم مثلا میگیرمشون بغلم ک نترسن از تهدیدا باز بهم توهین میکنن.

هرکاری کردم بی فایده بوده عزیزم.

گریه کردم التماس کردم قهرکردم دعوا کردم تهدید کردم نشده.

فکرشو نمیکردم یه روزی اونقدر پست بشم ک مردن کسی خوشحالم کنه.

ولی وقتی دخترم تو حزست یه تختخوابه دختر سه سالم.و میره تخت خوابشو تو زیرزمین نگاه میکنه با حسرت من فقط آرزوم شده مردن این کفتار.

به مردم گفته پسرم با مرد غریبه عروسمو دیده تو خونش برداشته آورده اینجا😢

هه ببین کی حرف از تاسف میزنه حیف اسم زن رو حیوونایی نظیر تو دهنت خییییلی کثیفه یعنی یه مرد لات بی هم ...

بریخت زشت جوجه اردک زشت ریپلی نکن دیگه نتمو حدر تو نمیکنم بدبخت

بمیرم الهی 

واقعا خیلی سخته 

من الان جدا زندگی میکنم اما قراره یه ساختمون بسازن یکی دوسال دیگه بریم باهم اما من از حالا شرط کردم که نمیرم 

چون واقعا هر روزمون میشه دعوا 

اصلا راحت نیستم باهاشون 

خیلی هم فضولن و من برعکس اونا هستم یعنی ده سالم لگذره نمیگم کجا بودین چیکار کردین ولی تحمل فضولی اونا رو ندارم

دوری و دوستی 

همیشه اونی که دم دسته مبشه آدم بده 

چون انتظار و توقع ازش زیاده

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼