2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست
من 3 ماهه باردار هستم همیشه کمک مادر شوهرم میکردم (البته کی که قدر بدونه) دیروز ظهر پدر شورم 6تا مرغ ...

من تو خونه خودمم دست به مرغ نمیزنم

شوهرمو از اول عادت دادم که یه سری کارا رو نمیتونم و بلد نیستم مثل پاک کردن و ریز کردن مرع و گوشت و شستنش

مادرشوهرم یه بلر گفت بیا یادت بدم گفتم تو خونه ما این کارا مال مرداست

اونا هم پشت سرم میگن خیلی ناز پرورده ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاریه ک شده...حالاکه قبول کردی وکارازکارگذشته.....برو پیششون باش...الکی خودتومشغول کارنشون بده..ولی بیشترحرف بزن ..قلقشون دستت میادبالاخره....چندوقتی ک باهمین سعی کن بهت بدنگذره..یکم زرنگی کن..هیچکس از کلفتی محترم نشده ک توبشی....اززیرش دربرو..باخنده وشوخی

همون بخدا قبلا همیشه کمکشون میکردم الان باردار شدم هر لحظه بالا میارم سختمه تاه ما طبقه پایینیم اونا ...

دهن ب دهن شوهرت نشو اینسری پاشو برو. کمکشون عذر میخام عذرمیخام حالت بد شد بالا بیار روی مادرشوهرت بعد داد بزن من ب پسرت گفتم حالم بد میشه ها

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

چه بی انصاف .تقصیر خودته پرو کردی ولی بازم‌هر چقد پرو کرده باشی.زن حامله نمیتونه دست به این چیزا بزنه آخه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
دهن ب دهن شوهرت نشو اینسری پاشو برو. کمکشون عذر میخام عذرمیخام حالت بد شد بالا بیار روی مادرشوهرت بع ...

😂😂😂دمت گرم با اینجور آدمها باید اینجور برخورد کرد

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

چه چیزا میشنوم اینجا باید برم روزی هزار بار مادرشوهرمو سجده کنم😐😐😐

اشتباه از خودت بوده از اول عادتشون دادي منم مادرشوهرم توقع داشت من برم همه كاراشو كنم عين كلفت اما ...

من قبلا دوسال شریکشون تو یه خونه بودم از پس دخالت کردن  قهر کردم بعد دوماه برگشتم شوهرم تهعد داد دیگه دخالت نکنن و اومدیم خونه پایینشون الان باز شوهر خرم توقع از من داره

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

عروس ما تو  ساختمونمون هست بد کردیم خونه به اون بزرگی رو در اختیارش گذاشتیم نه کرایه خونه میده نه پیش دستو پاشکسته بزور فیش پرداخت میکنه ماشاالله الان داداشم سیصد میلیون خداشاهده جمع کرده زنشو که ول کنی ول خرجی میکنه حالا بعد دوسال میخواد یه خونه توپ بخره اینو ببره بد کردیم نزاشتیم مستاجری بکشن

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
دهن ب دهن شوهرت نشو اینسری پاشو برو. کمکشون عذر میخام عذرمیخام حالت بد شد بالا بیار روی مادرشوهرت بع ...

ای خواهر چند روز پیش وهرم ب زور گفتش بیا بالا پیش مادرم گفتم از بو غذاش بالا میارم رفتم 5 دقیقه نشده کلی بالا اوردم شوهرمم دید هی کمیگه استفراغ چیه ایناا خودش میبینه در عذابم نمبخشش

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
بایدمیرفتی...و بعدش حالت بدمیشدبرمیگشتی...اینطوری گفتی فکرمیکنن ازسرت بازکردی...گرچه بازم شوهرت حق ن ...

اصلا خانمی که کار داره درس میخونه و سرش شلوغه کسی ازش انتظار نداره

البته کسی هم که کار نمیکنه به خودش مربوطه ولی آدمای بی فرهنگ فکر میکنن چون خانه داره بیاد کمک ما پس

ولی شمایی هم که درس داری اشتباه کارشونو میکنی

کارگر بیارن...دختر مردم مگه خدمه اونان

بدم میاد از خانواده شوهر پررو و البته از شوهراتون گله داشته باشین

به مادرش یاد بده کارگر بگیره

کار خونه مادر شوهرررررررررر اصلا اصلا

حالا از رو انسانیت و تو مهمونی که بودی و کمکی فقط کمی کمک اشکال نداره

مادر شوهر من همیشه تو هر مهمونی اول کارگر شو خبر میکنه

حداکثر یه ظر ف بذارم تو ظرفشویی اونم با بقیه

تصور این صحنه ها برام دردآوره

باید یاد می دادی باید برای کار خونه خودت کارگر میگرفتی

تا بفهمن تویی که کار خونه خودتو تنها انجام نمیدی دیگه اونجا که اصلااااا

وای دلم به درد اومد

کاری بکنین کمتر ناراحت بشین

چه شوهر پررویی به فکر زنت نیستی به فکر بچه خودت باش اعصابم به هم ریخت زن میارن کلفت مادرشون باشه ...

دیشبو کلی گریه کردم خیلی دلمو شکونده شوهرم. با اینکه باردارم و با اینکه خودش مثلا با سوادر فوق لیسانس مهندسی برق قدرت داره همه جلوس خم و راشت میشن. کلی دستمو پیچوند و زد توی گوشمم و سرم من نمیدونم خدا پس کجاست من فقط با شوخی داشتم جوابشو میدادم و اون قاطی کرد

من 3 ماهه باردار هستم همیشه کمک مادر شوهرم میکردم (البته کی که قدر بدونه) دیروز ظهر پدر شورم 6تا مرغ ...

عزیییییزم خیلی ناراحت شدم😢😢😢😢

منم باهاشون تو یه حیاطیم و تو همممه چی دخالت میکنن و نظر میدن و حسادت هم میکنن و با اینکه شوهرم تک پسر هست ولی اصلا دلشون برای ما نمیسوزه و یه ساعت بچه مریض من رو نگه نمیدارن تا من به اون یکی بچم که کوچیکه برسم یا یه کم استراحت کنم و یه ریال هم بهمون پول نمیدن که بتونیم شیرخشک بخریم با بچه مریضم  رو ببریم دکتر 

فقط ادعاشون میشه

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**