2777
2789
عنوان

تهمت ناموسی زن عموم به همسرم. باورش سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 84 پست
به شوهرم اصلا نمیگم چون نمیخوام بدبین بشه ولی دیگه اصلا اون سالی یکی دوبار که میرفتم خونشون رو قطع م ...

وااای دماغش😀😀😀😀

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرم اصلا نمیگم چون نمیخوام بدبین بشه ولی دیگه اصلا اون سالی یکی دوبار که میرفتم خونشون رو قطع م ...

به نظرم به همسرت بگو تا حواسش و جمع کنه چون زن عمویت و دوست داشتی همسرت هم می دونه شاید  بیشتر تحویلش بگیره یا باهاش حرف بزنه .ولی اگر بدونه خیلیییی فرق میکنه رفتارش به نظرم حق  داره بدونه اگرم کسی پشت سر همسر من اینجوری بگه  حتمآ بهش  می گم چون  می دونم رفتار همسرم خیلیییی عوض میشه خیلیییییی

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
به نظرم به همسرت بگو تا حواسش و جمع کنه چون زن عمویت و دوست داشتی همسرت هم می دونه شاید  بیشتر ...

نمیشه بگم فقط غیر مستقیم میتونم بگم که به کسی نگاه نکن حرف درمیارن اون هم تو موقعیت مناسب

علاوه بر اون پرو هم هست ک شهامت گفتن چنین جسارتهایی رو به خودش میده و تازه هوارم میکشه  بعد از ...

منم همینو میگم

نمیترسه خون و خونریزی بشه!

بعد گفته حیف آذر😒

علاوه بر اون پرو هم هست ک شهامت گفتن چنین جسارتهایی رو به خودش میده و تازه هوارم میکشه  بعد از ...

این نشون دهنده عقده درونیشه. خودشیفته اس چقدر . عه اعصابمو خورد کردا .چه زنیه .

نمیشه بگم فقط غیر مستقیم میتونم بگم که به کسی نگاه نکن حرف درمیارن اون هم تو موقعیت مناسب

به نظر من میخوای بگی یا نگی در هر صورت جلوی خانوادت و زن عموت اینا پشت شوهرت باش 

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
ندیده میتونم تصور کنم نه قیافه آنچنانی داره نه تیپ آنچنانی اینطور آدمها اکثرا همینن

دقیقاااااا دیگه وقتی چیزیو نداری اینجوری جلب توجه میکنی . خودشیفتگی از عقده حقارت به وجود میاد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ميدوني عزیزم برا من هم پیش اومد البته گفته بودن شوهرم خیلی خیلی ببخشید مردانگی نداره و... اونم نا مادری خودم و زن داداشش با برادر زنداداشش، رسواي شهرمون کردم داشتم مطب دکتر رو پلمپ می کردن که به غلط کردن افتاد واعتراف کرد کار نامادریت هست اونم پیش پدرم الان نزدیک 15 ساله خونه پدرم نرفتم اون مياد ديدنم ول کن نباش ابروش رو ببر تا آبروی شوهروخودت رو بخری

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
اینقدر داغونم میگم یه جوری بگم ناراحت نشه😐

با حرفاش بزن تو ملاجش

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده