2777
2789
عنوان

تهمت ناموسی زن عموم به همسرم. باورش سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 84 پست
خب اگه به شوهرت نگی .بعد زن عموت به یکی بگه که به گوش همسرت برسه به نظرت اینجوری خیلییی بدترنمیشه شو ...

میخوام کلا دیگه محلش ندم خونشون هم دیگه نمیرم

دلم برا دختراش میسوزه فردا مثل خودش توهم نزنن طفل معصوما😔

گفتم بهش میگم اگه دیدی یه بار چشمک زد چرا دوباره زل زدی تو چشماش مامانم میگه نگو اون آبرو نداره جنگ و دعوا میشه

از مامانم ناراحتم میگه من دیگه به چشم خودمم اطمینان ندارم منظورش اینه مطمئن نیست که شوهرم این کارو نکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم بهش میگم اگه دیدی یه بار چشمک زد چرا دوباره زل زدی تو چشماش مامانم میگه نگو اون آبرو نداره جنگ ...

اتفاقا منم با مامانتون موافقم چون اینجوری زن ها رو اصلا  حریف نمیشی خانمی اینها به قول مامان من آب چششششم شون ریخته شرم و حیا ندارن .باهاش حرف بزنی درسته می خوردت به شوهرت بگو از زن عمویت هم اصلا دفاع نکن بگو من می دونم چه جوری هست و به تو اطمینان کامل دارم و .......... کلا حواستون و جمع کنید

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
عجججب زن داداش منم همینطور  میخواد جدا شه 😕😕😕

واقعا لطف دارن 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اتفاقا منم با مامانتون موافقم چون اینجوری زن ها رو اصلا  حریف نمیشی خانمی اینها به قول مامان من ...

هییییی چی بگم فعلا که دارم فکر می کنم که چیکار کنم خیلی حس بدیه

گفتم بهش میگم اگه دیدی یه بار چشمک زد چرا دوباره زل زدی تو چشماش مامانم میگه نگو اون آبرو نداره جنگ ...

زن دیونه بگو مجبوری خیره میشی به طرف بینی کی چشمک میزنه

واقعا این زن حیا نداره چطور روش شده به زبون بیاره

اللهم صل علی محمد و آل محمد

شاید بگین یه چشمک مهم نیست اما خیلی بدتر از این حرفاس چون خانواده های ما همه نزدیک همن مثل توپ صدا میده همه میفهمن متاسفانه زن عموم فوق العاده دهن لقه میترسم بابام بفهمه کارمون به طلاق بکشه