2777
2789
عنوان

تهمت ناموسی زن عموم به همسرم. باورش سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 84 پست
دقیقاااااا دیگه وقتی چیزیو نداری اینجوری جلب توجه میکنی . خودشیفتگی از عقده حقارت به وجود میاد

واقعا

زن داداش منم همینطوری هست

البته به یه نحو دیگه

اینطوری که فکر میکنه از همه خوشتیپ تر و خوشگل تره 

توهم خود زیبابینی داره

😂😂😂

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا تنها خانم هایی که کمبود دارن و هیچکس بهشون توجه نمیکنه این حرف و میزنن چه دلیلی داره ادم بگه شوهر فلانی به من چشمک زده معلومه تو عمرش هیچ مرد و پسری بهش توجه نمیکرده اگه هزار تا کشته مرده داشت که این چیزا براش عادی میشد. هستن خانم هایی که طرف براشون خود کشی میکنه و نمیبینن دیگه چه برسه به چشمک اونم مرد متاهل تو فامیل

دخترم تمام زندگی من
ميدوني عزیزم برا من هم پیش اومد البته گفته بودن شوهرم خیلی خیلی ببخشید مردانگی نداره و... اونم نا ما ...

چه بی شعور خدا ازشون نگذره

من و شوهرم یه شهر دیگه ایم 

خونه عموم تو محله خونه بابامه اگه شوهرم بفهمه دیگه عمرا این طرفا نمیاد

به مامانم گفتم چرت گفته من به شوهرم مطمئنم

به قول دوستان بعضی ها عقده توجه و دیده شدن دارن

دروغ به هم میبافن که بگن ما خیلی خاصیم ! مورد توجه همه ایم 

چند سال پیش روز عقد خواهرزاده ام بود . شب که شد جاری خواهرم با حالت قهر و توپ و تشر مجلس رو ترک کرد و از فرداش کلی حرف در آورد به این شرح : که شوهرم من ( من خاله عروس هستم ) رفته به داماد این خانم گفته تو شوهر همون دختر هستی که فلانی ( یکی از فامیلای مادرشوهر خواهرم ) باهاش نامزد بود و به هم خورد ؟؟؟؟؟  ((( همین قدر که شما فهمیدید قضیه رو من و خواهرم هم فهمیدیم       . شوهر بیچاره من که اصلا روحشم خبر نداشت که در گذشته چی شده بوده و کی به کی بوده    )))

گفت که  دامادش تا اینو شنیده به خانمش بد بین شده و زندگی شون از هم می پاشه و .... 

خلاصه جند ماه سر این موضوع درگیری داشت با خواهرم و دست آخر هم همه به این نتیجه رسیدن که اون روز با دیدن داماد خواهرم و شخصیت بالای خودش و خانواده اش میزان حسادت خونش فوران کرده و همچین قصه ای رو از خودش در آورده که مثلا خوشی خواهرم رو زهر کنه   

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حالا اگه یکی به من چشمک میزد هفتا سولاخ قایم میشدم به کسی هم نمیگفتم که کشت و کشتار نشه حالا این چه ...

خوب قطعا یا دیوونس یا خود شیفته میخواد بگه من چقدر مرکز توجه همه هستم-حالا این خودشیفته خانوم چند ساله هستن؟

چه بی شعور خدا ازشون نگذره من و شوهرم یه شهر دیگه ایم  خونه عموم تو محله خونه بابامه اگه شوهر ...

پس به مامانت بگو جلوش وابسته و به عموت بگه زنشو جمعوجور کنه

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
به قول دوستان بعضی ها عقده توجه و دیده شدن دارن دروغ به هم میبافن که بگن ما خیلی خاصیم ! مورد توجه ...

اینکه خوبه ما یه دختر تو فامیلمون هست نه تنها همه مردا و پسرای دنیا عاشق و کشته مردشن بلکه شوهر منم شوهر اون بوده که من دزدیدمش به همه هم گفته تا شوهر منم میبینه سریع لخت و پتی میشه ادعاشم میشه تا حالا نذاشته هیچ پسری بهش دست بزنه فقط نمیدونم چرا تا 40 سالگی با این همه کشته مرده ازدواج نکرده... من حتی یه ثانیه هم به شوهرم شک نکردم واسه اینکه میشناسم این حسوده. خدا نکنه ادم گیر زن بد بیفته باز مرد بد و میشه یه کاریش کرد

دخترم تمام زندگی من
واقعا زن داداش منم همینطوری هست البته به یه نحو دیگه اینطوری که فکر میکنه از همه خوشتیپ تر و خوشگ ...

اینا تا اخر همینن بازم خوبه زن داداشتون تو همین حد مونده . زن داداش من الان بعد از ۱۲-۱۳ سال با دو تا دختر میخواد جدا بشه میگه تو ازدواج دوم شانس ادم خیلی بهتره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اینا تا اخر همینن بازم خوبه زن داداشتون تو همین حد مونده . زن داداش من الان بعد از ۱۲-۱۳ سال با دو ت ...

عجججب

زن داداش منم همینطور 

میخواد جدا شه

😕😕😕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
به شوهرم اصلا نمیگم چون نمیخوام بدبین بشه ولی دیگه اصلا اون سالی یکی دوبار که میرفتم خونشون رو قطع م ...

چرا نگی؟ روبه رو کن شوهرتو باهاش آبروی زن عموتو ببر. و کامل توضیح بده شوهرت موقع خنده یا حرف زدن یه چشمش بسته تر میشه. من اگه جای بابات بودم اول همه لطفایی رو که در حق عموتینا کردم بهشون یادآوری میکردم و میگفتم چقدر نمک نشناسید و بعدم برای همیشه کاتشون میکردم. این زن عموت مشکل اخلاقی داره

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش