2777
2789
عنوان

تهمت ناموسی زن عموم به همسرم. باورش سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 84 پست

این بنده خدا توهم داره مثل یکی از فامیلای ما فکر میکنه و میخواد تو ذهن جا بندازه کارخیلی خوشکل همهزبهش نظر دارن و به نظر من کسی که واقعا بهش نظر دارن سعی میکنه روابط رو کم کنه نه که جار بزنه .

به نظرم به شوهرت بگو حواسش رو جمع کنه وقتی اون هست محل سگ بهش نذاره

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

اتفاقا باید بگی اول به شوهرت بگو با خنده که زن عمو همچین چیزی به مامانم گفته بعد که مطمئن شدی سوتفاهمه به زن همون وقتی همون هست بگو شنیدم به مامانم اینو گفتی کلا دوست داری برای مردم حرف در بیاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا زن گنده خجالت نميكشه ازين حرفا ميزنه 😓😑😑

همه ي عالم و آدم رو كه خبر كرده 😓😑😐

خجالت هم خوب چيزيه 😓😐😑😑

راجب اين موارد حرف ميون نميارن 

اگه همه به ايشون نظر دارن كافيه چشم غره بياد و سرسنگين باشه 😓😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

زندگي بدون عشق بي معنيه ه ه ❤️❤️

به شوهرم اصلا نمیگم چون نمیخوام بدبین بشه ولی دیگه اصلا اون سالی یکی دوبار که میرفتم خونشون رو قطع می کنم

والا خوشگل هم نیست فقط دماغش اندازه صورت منه ولی پوستش سفیده 

گفتم من به این جونی اونوقت بره اونو نگاه کنه

ببخشید جواب همتون و با هم میدم گفته نمیدونم یعنی من اینقدر خوشگلم😐 40 سالشه نمیدونم چی بگم بهشون ...

یعنی من انقدر خوشگلم!؟ به نظر من عموت بیشتر بابد حواسشو جمع کنه تا شما

قربون بودنت برم پسرم... 

زن عموت با زن داداش من نسبت فامیلی نداره احیانا ؟ زن داداش منم معتقده کل مردهای عالم دنبالشن 😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یکسری زنا بیماری خود شیفتگی دارن که مثلا جذابن و طرفدار دارن این ساخته ذهنه ایشونه دلتو بده به همسرت ...

تو اینستا یه تیمارستان تشکیل دادن اینجور زنا

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

ممکنه سه حالت داشته باشه

زنعموت یا خیلی ببخشیدا بی حیاست یا میونه به هم زن یا خودشیفته که میخواد دست پیش بگیره که پس نیفته یعنی که آره من خیلی خاطرخواه دارم

😞😞😞

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

دقيقا يكي از خاله هاي منم به شوهر بدبخت من تهمت زد و كل فاميل رو پر كرد جوري كه هيچ كس ديگه نه با شوهرم حرف ميزنه نه محلش ميزارن.. منم با خالم كه كلي عاشق هم بوديم قطع رابطه كردم.. اينجور آدما مريضن .. شما دم زن عمو رو بچين 

عموم خودش هم سابقه خوبی نداره تو این چیزا  در و تخته با هم جورن

مشکل از جای دیگه س شما بیخود به شوهرت شک نکن. یه بار به زن عموت بفهمون زنهای خوشگلتر و جوون تر از شما زیادن

قربون بودنت برم پسرم... 
زن عموت با زن داداش من نسبت فامیلی نداره احیانا ؟ زن داداش منم معتقده کل مردهای عالم دنبالشن 😐

ندیده میتونم تصور کنم نه قیافه آنچنانی داره نه تیپ آنچنانی

اینطور آدمها اکثرا همینن

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

استارتر زن عموت چه خود شیفته اس . عقده دیده شدن داره . بهش بگو و از شوهرت دفاع کن . بگو شوهر من اهل این برنامه هانیس چطور می تونی تهمت بزنی . خودش زل میزنه به شوهر تو اذیت نمیشه ولی از چشمک اذیت شده .خدا شفاش بده .

من خیلی با شوهرم مشکلات دارم ولی اصلا در این موارد با هم مشکل نداشتیم به هم اطمینان داریم

بعد گفته فلان روز اومدین این کارو کرده اونروز رو یادمه شوهرم اینقدر خسته بود اصلا مایل نبود بریم اونجا چشماش به زور باز بود چون رفته بودیم کوه با خانواده پدریم 

و اینکه خود زن عموم اصرار کرد که شام میزارم بیاین😐