2777
2789

سلام دوستان

دیروز مامانم بهم گفت زن عموت گفته علی(شوهرم) چرا اذیتم میکنه مامانم خیلیییی تعجب کرده بود گفته علی ما!گفته بود آره دومادت رو میگم دو بار بهم چشمک زده! بعد گفته تیک عصبی داره؟مامانم بنده خدا گفته نمیدونم دقت نکردم و گفته اشتباه می کنی

حتی زن عموم به عموم گفته اینو بعد عموم هم خواسته بیاد به بابام بگه یه بارم مارو دیده بود گفته بود خواستم برم جلوشو بگیرم دیدم آذر باهاشه نگفتم

اونوقت ما چقدر این خانواده عمومو دوست داشتیم

نمیدونم چکار کنم؟به شوهر بدبختم بدبین شدم با اینکه تا حالا خطایی ازش ندیدم 

البته اینم بگم زن عموم تا حالا چندبار دیگه ازین موارد گفته که فلانی مثلا همسایه یا فامیل بهم نظر داشته

اعصابم خورده به شدت آخه میدونم میره پیش بقیه هم میگه

بعد شوهرم وقتی میخنده یا حرف میزنه یه چشمش بیشتر بسته میشه

به نظرتون به زن عموم بگم چرا این حرفو زدی؟یا کلا به رو خودم نیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ابروی شوهرت دفاع کن.

پشت همسرت باش.و بهش شک نکن.

چون زن عموت سابقه هم داره از اینجور چیزا بگه.

محترمانه و بدون بالا بردن صدا دفاع کن.

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

نه مسئله رو باز نكن ديگه هم نرو بيا بعضيا كمبود توجه دارن نميفهمن ممكنه اين عقده ها و اين حرفا كه فلأنني به من توجه داره و از من خوشش مياد باعث نميشه شوهرت بيشتر عاشقت بشه ممكنه يهو عواقب خيلي بدي داشته باشه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

زن عموت خیلیییییی خوشگله یا کلا توهم داره .نه عزیزم چراااااااا تو خودت و قاطی کنی به شوهرت بگو .حواسش و جمع کنه اصلا وقتی دیدش سرش رو بالا نیاره بعدم شنونده باید عاقل  باشه  .آخه کدوم آدمی به زن  عموش نگاه میکنه؟ به نظرم شوهرت هیچ گناهی نداره خیالت راحت

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

ببخشید جواب همتون و با هم میدم

گفته نمیدونم یعنی من اینقدر خوشگلم😐

40 سالشه

نمیدونم چی بگم بهشون سر زبون هم ندارم برعکس زن عموم که همه چی رو با آب و تاب میگه یعنی من اینقدر دوسشون داشتم که حد نداره 

بابام کلی بهشون کمک کرد وقتی عموم بیکار بود 

حتی اگه چشمک هم زده چطور روش شده بگه 

اصلا چرا باید زل بزنه تو چشم شوهرم