2777
2789
ولی من فکر میکنم شما ساده اندیش و ببخشید یکم سطحی نگر هستین ! شما ول کن که فلان بلاگر و فلان بازیگر ...

باشه مشکلی نیست، نظر شماست.

همون هایی که با احکام دین مخالفن، که یکیش مهریه است! اتفاقا بلاگر و فلان بازیگر رو رها نکنین! متاسفانه بسیار روی جریان فکری یه عده از مردم و مسئولین تاثیر گذارن!  

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم زن و مرد خیانت کار باید باهاش مثل ی حیوون برخورد کرد ولی خب فعلا دارن از خیانت کار هم ...

ادم خیانتکار رو نباید طرفداری کرد

یکی رو میشناسم زنش خیانت کرده بود و بچه دوم از خودش نبود.مرده کل مهریه زن رو داد و دست بچه ای که مال خودش بود رو گرفت و رفت دوباره از اول شروع کنه.زنه هم اون شخص رو آورد تو خونه زندگی که جای مهریه از مرد گرفته بود 

مشاوره میگفت من برای مرده اشک میریختم و حالم از هم جنس خودم بهم خورد 

البته اینم بگم خودم اعتقادات مذهبی دارم و محجبه هستم و پایبند اصول ولی این ضد زن بودن قشر مذهبی رو ن ...

این جمله تون (ضد زن بودن قشر مذهبی ) اصلا جمله صحیحی نیست! بیشتر بهش فکر کنین متوجه میشین پشت پرده اینها چه افکاری هست 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

باشه مشکلی نیست، نظر شماست. همون هایی که با احکام دین مخالفن، که یکیش مهریه است! اتفاقا بلاگر و فلان ...

یعنی شما میگید روی افکار سوپر مذهبی ها و انقلابی هایی مثل زهره لاجوردی و آقای نقدعلی و... یه بلاگر یا بازیگر تاثیرگزاره ؟

ولی من فعععک نکنم 😐😅

یعنی شما میگید روی افکار سوپر مذهبی ها و انقلابی هایی مثل زهره لاجوردی و آقای نقدعلی و... یه بلاگر ی ...

حرف بسیاره..  روز خوش

عزیزم شما پست های من رو توی این تاپیک کامل بخونید لطفاً و پست های بعدی من رو هم ببینید .اون خانم هم ...

خواهر جان ایشون عدم حمایت نداشتند، فقط گفتند لایحه باید در قالب خانواده و نقش زن در خانواده بررسی بشه. 

اصلا این خانم رو هم بذاریم کنار، این روزها نماینده ای که داره از حق مردم دفاع میکنه با وجود اینکه خیلی تو فشار قرارش دادند حتی هجمه های رسانه ای علیهش فعال کردند کیه؟ ثابتی. علیه فساد، علیه بانکهای رباخور‌، علیه مسئولین نالایق و..

و ثابتی اتفاقا انقلابیه. اگر همه نماینده هامون مثل ثابتی شجاع و نترس بودند که مجلس ما بهشت بود.

میدونم معتقد هستید و محترم، میشناسمتون🌷

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

حرف اون خانم درسته فمینیستها به لایه های بالاترم که میرسن یکسره دنبال ادابازی هستن و قائل شدن حقوقی ...

ببینید به حرف و شعارهای اینا نیست شما ببین قدرت دست کیا هست و کیا دارن پشت سرهم قانون ضد زن تصویب میکنن ! 

نهایت کاری که فمینیست ها اگه انجام داده باشن آزاد کردن حجاب هست که موافقش نیستم ولی اونم جای بحث فراوان داره !

آره حالا یه چیز دیگه هم بگم بهت که یه طرح به نفع زن ها که طرح حمایت از زنان دربرابر خشونت بود ارائه ...

البته من الان رفتم دیدم مطلب چیه اونجا گفتن کلمه یا خشونت باید حذف بشه تا بیگانگان سواستفاده نکنن بجاش از کلمه ی حفظ کرامت زن استفاده بشه  

عزیزم محض اطلاع شما اون هایی که دارن حق زنان رو از چنگشون به قول شما در میارن فمینیست ها نیستن بلکه ...

چقد پر رویین شماها 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
البته من الان رفتم دیدم مطلب چیه اونجا گفتن کلمه یا خشونت باید حذف بشه تا بیگانگان سواستفاده نکنن بج ...

اینا برای سفیدشویی و توجیه کارشون بود که گفت چون کلی هجمه بعدش علیهش درست شد ! وگرنه حرف های اصلی رو همون موقع ها معاون امور زنان رییس جمهور گفتن ...