2777
2789
عنوان

درد و دل تپل مپلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=59032261]سلام دوستان من بعد زایمان شدم 98 کیلو خیلی میخوردم الان هشت روزه که تو رژیمم رفتم دک ...

خوب شما بگو در مورد چیش توضیح میخوای تا بگم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

سايز مهمه نه وزن 

ي بدنساز زن ورزشكار باقد ١٧٠بايد بين ٦٨تا ٧٢كيلو باشه ولي ميشه فيتنس چون عضله س 

ولي اين وزن براي غير ورزشكار چون چربي داره زياده 

پس سايز مهمه نه وزن

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
عزیزم این نفرینه در حق خودت میکنی.چاقی خیلی بده خیلی زیاد.هیچ لباسی اندازت نمیشه همیشه همه لباسا به ...

لاغری هم دو روز ناراحتی داشته باشی میشی نابود عین پیرزن صدساله منکه دوروز اعصاب خوردی داشته باشم میشم مثل پیرزن صدساله

ولی یجا خوندم دم کرده بذر کتان روزی دو فنجان هر فنجان دو قاشق چایی خوری تاثیر داره روی چربیها😕گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم ارادم زیر صفره 

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
من یهو خیلی وزن اضافه کردم 70 بودم شدم 78 همه پوست بدنم خط خط شده شکمم خطای قرمز روش افتاده  ن ...

من بخاطر قرص بازوم افتاده بود با٦جلسه ليزر و ميكرونييدلينگ كلش رفته

تاوقتي قرمزه ميشه درمان كرد بعدش سفيد ميشه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

قدم 160 وزنم 65

پارسال رژیم گرفتم از 72 رسیدم به 62 ولی الان 3 کیلو اضافه کردم 

همه میگن کوچولو شدی ولی خودم بدم میاد چاقم دیگه هم میترسم رژیم بگیرم اطرافیانم بهم غر میزنن خیلی غصه میخورم