گلشن_راز مدیر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 988 عنوان درد و دل تپل مپلا | مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 109 پست یه تاپیک دیدم درد و دل لاغرا گفتم یکی هم مختص خودمون بزنمبیایین یکم دور هم غصه بخوریمچه میشه کرد واقعا؟؟؟ وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:) 1397/02/23 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_دو_تفنگدار عضویت: 1395/11/04 تعداد پست: 6883 خدایا میشه ینی منم سایزم ۳۸ شه؟ من والا به چهلم راضی ام یا از اول دل به رویایی نبند، یا بر این رویای ویران گریه کن
مامان_دو_تفنگدار عضویت: 1395/11/04 تعداد پست: 6883 دوستان سایزتونم بگید یا از اول دل به رویایی نبند، یا بر این رویای ویران گریه کن
fatemehhjoon عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 154 من قدم 168 وزنم 77 پیلاتس کار میکنم راضی ام چون مرداد عروسیمه👰👰👰👰
ایگواناا عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 23487 وزنايي ك اعلام ميكنيد ك رومانتو اصلا نشون نميده !!چاق يني بالاي نود باقد ١٦٠ when life puts you in tough situations Dont say why me say TRY ME
گلشن_راز مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 988 کاسکی من چاق بودم الهی که معجزه شه نصف وزنم پرواز کنه به وزن تو اضافه شهجفتمون به آرزومون برسیم وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
misslollipop عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 123 تا حالا شده به خاطر این موضوع اعتماد به نفستون بره زیر صفر و فک کنین هیشکی ازتون خوشش نمیاد اینجوری ... من ۸۷ بودم با بدبختی شدم ۶۳چشمتون روز بد نبینه حامله شدم بعد زایمان شدم ۸۴یعنی اینقد اعصابم خورده که نگوالبته امروز بعد ۵ ماه از زایمانم شدم ۷۶
nilou70 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 3759 کاسکی من چاق بودم عزیزم این نفرینه در حق خودت میکنی.چاقی خیلی بده خیلی زیاد.هیچ لباسی اندازت نمیشه همیشه همه لباسا به تنت زشتن.نمیتونی چیزیو که دوست داری بخوری.هزار تا مریضی از اضافه وزن آدم میگیره.کاش من جات بودم
نسیم67 عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 1889 منم الان تاپیک زده بودم راجع به اضافه وزن زیادم.من کلن اعتماد به نفسمو از دست دادم از ترازو فر ... منم همین الان سختمه اینکه خیلیا جلوت راحت برنج پر بشقاب میکنن و میخورن ولی خب من از اشپزخونه کلا فراریم😶😶😶فقط به عشق مادر شدن.کاش خدا صدامو بشنوه خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
norajoon عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1681 خدایا میشه ینی منم سایزم ۳۸ شه؟ وااااایییی گفتی سایز ۳۸ منم ارزوم اینه 😣 تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
۱۰۰۰لاله عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 3944 الهی که معجزه شه نصف وزنم پرواز کنه به وزن تو اضافه شه جفتمون به آرزومون برسیم حالا منکه خوبم برای خواهرم دعا کن لاغره شوهرش همش میگه مردنی
گلشن_راز مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 988 وزنايي ك اعلام ميكنيد ك رومانتو اصلا نشون نميده !! چاق يني بالاي نود باقد ١٦٠ من یهو خیلی وزن اضافه کردم 70 بودم شدم 78 همه پوست بدنم خط خط شده شکمم خطای قرمز روش افتاده نمیدونم اگه وزن کم کنم میمونه جاش یا نه وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
aasmaa عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 661 من از خوردن لذت ميبرم بخصوص وقتي ميرم بيروناهل رژيم گرفتن نيستم ولي يكم دارم خودمو كنترل ميكنم شيريني و شكلات رو خيلي كم كردم برنج كم ورزش رفتم كم نشدم ميرم پياده روي فعلاخلاصه يكم تنبل شدم😬😬
ایگواناا عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 23487 سايز هم بستگي ب استخوان بندي هم داره من باقد ١٧٤وقتي ٥٦كيلو بودم سايزم ٣٨بود اما دوستم كلا ريزه با همين اختلاف قد و وزن ٣٦هستش چون كلا ريزه س سايز و وزن خيلي جداس ٧٠كيلويي داريم سايز ٤٠٦٠كيلويي داريم سايز ٤٠ when life puts you in tough situations Dont say why me say TRY ME