2777
2789
عنوان

درد و دل تپل مپلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجوری بدنت چربی ذخیره میکنه..انقد سخت نگیر .برنج بخور ولی کم

دیگه نخوردم عادت کردم.اصلا میلم به برنج میره به هیچ عنوان😶😶😶این ماه خیلی عروسی رفتیم به خدا من ی قاشق برنجم نخوردم ی تیکه گوشت فقط.همین

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
سلام دوستان من بعد زایمان شدم 98 کیلو خیلی میخوردم الان هشت روزه که تو رژیمم رفتم دکتر  طب سنتی ...

واقعا هم یه طرف قضیه به اراده بر میگرده آدم اقدام کنه جواب میگره

من خودم اعتراف میکنم هر چی دلم میخواد میخورم نه رعایتی نه چیزی خب مسلما چاق میشه آدم

ولی نمیتوننمم اراده مو جمع کنم شروع کنم فقط غر میزنم سر خودم  

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

منم الان تاپیک زده بودم راجع به اضافه وزن زیادم.من کلن اعتماد به نفسمو از دست دادم از  ترازو فراریم میترسم خودمو وزن کنم.بحال خودم گریه م میگیره ولی جالبه که بازم زیاد میخورم هی بیشتر و بیشتر میخورم.یکوشصت قدمه هشتادوهشت وزنم

تا حالا شده به خاطر این موضوع اعتماد به نفستون بره زیر صفر و فک کنین هیشکی ازتون خوشش نمیاد اینجوری ...

منننننن 😇

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ای وای از بارداری 

واقعا من بیشتر وقتا دلم خیال راحت و نون و ی کاسه ماست میخاد به خدا شده ی تیکه نون برداشتم بخورم وقتی فک میکنم چقد ارزوی مادر شدن دارم میندازم دور.خیلی پیش اومه خیلی چیزا رو نمیخورم که به خاستم برسم ولی خب فعلا خدا صلاح دیده قسمتم نکرده

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍