2777
2789
عنوان

درد و دل تپل مپلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا شده به خاطر این موضوع اعتماد به نفستون بره زیر صفر و فک کنین هیشکی ازتون خوشش نمیاد اینجوری ...

من ۸۷ بودم با بدبختی شدم ۶۳

چشمتون روز بد نبینه حامله شدم بعد زایمان شدم ۸۴

یعنی اینقد اعصابم خورده که نگو

البته امروز بعد ۵ ماه از زایمانم شدم ۷۶

کاسکی من چاق بودم

عزیزم این نفرینه در حق خودت میکنی.چاقی خیلی بده خیلی زیاد.هیچ لباسی اندازت نمیشه همیشه همه لباسا به تنت زشتن.نمیتونی چیزیو که دوست داری بخوری.هزار تا مریضی از اضافه وزن آدم میگیره.کاش من جات بودم

منم الان تاپیک زده بودم راجع به اضافه وزن زیادم.من کلن اعتماد به نفسمو از دست دادم از  ترازو فر ...

منم همین الان سختمه اینکه خیلیا جلوت راحت برنج 

پر بشقاب میکنن و میخورن ولی خب من از اشپزخونه کلا فراریم😶😶😶فقط به عشق مادر شدن.کاش خدا صدامو بشنوه

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
وزنايي ك اعلام ميكنيد ك رومانتو اصلا نشون نميده !! چاق يني بالاي نود باقد ١٦٠

من یهو خیلی وزن اضافه کردم 70 بودم شدم 78 همه پوست بدنم خط خط شده شکمم خطای قرمز روش افتاده 

نمیدونم اگه وزن کم کنم میمونه جاش یا نه

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

من از خوردن لذت ميبرم بخصوص وقتي ميرم بيرون

اهل رژيم گرفتن نيستم ولي يكم دارم خودمو كنترل ميكنم شيريني و شكلات رو خيلي كم كردم برنج كم ورزش رفتم كم نشدم ميرم پياده روي فعلا

خلاصه يكم تنبل شدم😬😬

سايز هم بستگي ب استخوان بندي هم داره من باقد ١٧٤وقتي ٥٦كيلو بودم سايزم ٣٨بود اما دوستم كلا ريزه با همين اختلاف قد و وزن ٣٦هستش چون كلا ريزه س 

سايز و وزن خيلي جداس 

٧٠كيلويي داريم سايز ٤٠

٦٠كيلويي داريم سايز ٤٠

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME