الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قدم ۱۶۷ وزنم ۷۰ همه مبگن چاق نیستی ولی درشت شدی.ی جورای خودمونی تر بگم گنده شدم.بدم میاد دیگه ظرافت قبلو ندارم ی دوهفته ورزش رفتم الان که ماه رمضون شد دوباره باشگاه ول تا بعد از ماه رمضون
من گفتم که مشتقات قند و شکر اصلا دوغ اصلا ماست ترش اصلا ترشی اصلا میوه های ترش و کال اصلا اب یخ اصلا اب تا یک ساعت و نیم بعد از غذا اصلا وسط غذا اب اصلا برنج اصلا نون کم چربی اصلا غذاهای بخار پز و اب پز فقط میخورم
ریزه خواری اصلا زیاده خواری اصلا و داروهایی که دکتر طب سنتی داده میخورم
یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
منم همینطور😢😢😢😢هشتادوهشت کیلو با قد صدوشصتم سایزم پنجاهه.یعنی میشه ما هم لاغر بشیم؟
کاش بشه من مشکل خرید شلوار دارم از ساق پام بالا نمیرن اینقدر باید بگردم تا شلوار بخرم واسه همین شلوار مردونه میرخم اندازه میکنم ... خیلی خسته هستم از خودم وزنم بدبختی هام و زندگیم شکمم هم بزرگ و رو طبقه و شل و اویزن . وضع مادی هم صفررر و بی پول صورتم هم زشته