2777
2789
عنوان

درد و دل تپل مپلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 109 پست
165 78 البته قدم زیاد مطمئن نیستم ولی همین حدوداس

خوبه که قد وزنت زیاد هم چاق نیستی لباس بلند بپوش لباس تنگ کوتاه نپوش تا چاق نشونت نده ایقد خوشم میا چاق قد بلند مانتو عربی هم بپوشی واقعا شیکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی یجا خوندم دم کرده بذر کتان روزی دو فنجان هر فنجان دو قاشق چایی خوری تاثیر داره روی چربیها😕گرفتم ...

بنظرم خیلی تاثیر نداره رژیم و ورزش فقط

پیش دکتر هم بری و دستوراشو انجام بدی حتمن نتیجه میگره آدم

فقط مشکل اینه ما تپلا تنبل هم هستیم

چی میشد ژن ما هم خوب بود هرچی میخوردیم چاق نمیشدیم  

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
شما بخاطر اضافه وزن باردار نمیشید،؟چند کیلویید؟

من تنبلی تخمدان دارم اخرین بار دکترم گفت یا لاغر کن یا بیا ای یو ا.منم گفتم لاغری بهتره قبلا ۹۸ اما اخرین بار ۸۴ خیلی وقته هم وزن نکردم.

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍

من قدم ۱۶۷ وزنم ۷۰ همه مبگن چاق نیستی ولی درشت شدی.ی جورای خودمونی تر بگم گنده شدم.بدم میاد دیگه ظرافت قبلو ندارم ی دوهفته ورزش رفتم الان که ماه رمضون شد دوباره باشگاه ول تا بعد از ماه رمضون

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
اینکه چطوری وزن کم کردی ؟ چی خوردی ؟؟؟ 

من گفتم که مشتقات قند و شکر اصلا دوغ اصلا ماست ترش اصلا ترشی اصلا میوه های ترش و کال اصلا اب یخ اصلا اب تا یک ساعت و نیم بعد از غذا اصلا وسط غذا اب  اصلا برنج اصلا نون کم چربی اصلا غذاهای بخار پز و اب پز فقط میخورم

ریزه خواری اصلا زیاده خواری اصلا و داروهایی که دکتر طب سنتی داده میخورم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
خوبه که قد وزنت زیاد هم چاق نیستی لباس بلند بپوش لباس تنگ کوتاه نپوش تا چاق نشونت نده ایقد خوشم میا ...

خودم فک میکنم همیشه زشتم 

ازدواج هم نکردم حس میکنم هیچکی از دختر چاق خوشش نمیاد

از ازدواج و همه چی کلا فراریم

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
منم همینطور😢😢😢😢هشتادوهشت کیلو با قد صدوشصتم سایزم پنجاهه.یعنی میشه ما هم لاغر بشیم؟

کاش بشه من مشکل خرید شلوار دارم از ساق پام بالا نمیرن اینقدر باید بگردم تا شلوار بخرم واسه همین شلوار مردونه میرخم اندازه میکنم ... خیلی خسته هستم از خودم وزنم بدبختی هام و زندگیم  شکمم هم بزرگ و رو طبقه و شل و اویزن  . وضع مادی هم صفررر و بی پول  صورتم هم زشته  

دکتراهمش میگن مواظب اضافه وزنتون باشید😥

اره چون واقعا از همه لحاظ ضرر داره.من شوهرم لاغره بیشترم به خاطر شوهرم دارم وزن کم میکنم.

من اومدم بگم منم تپل بودم الان لاغر شدم دارم کیف میکنم واس خودم فخر نمیفروشم فقط خواستم ایجاد انگیزه ...

چه خوب😍😍😍😍