2777
2789
عنوان

بچه ها کسی با بیماری هاشیموتو باردار شده؟ خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25459 بازدید | 172 پست
 ببخشید شما کدوم شهرین چکار کردین که تونستین کنترلش کنین تی پی او تون چند بود خداببخشه نی نی تو ...

من کاری نکردم فقط قبل بارداری هرروزنصف لووتیروکسین میخوردم بعدکه باردارشدم روزی یدونه لووتیروکسین میخوردم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اصلانگران نباش فقط حتماحتماقبل بارداری تحت نظرمتخصص زنان وفوق تخصص غددباش

من تو مشهدم شما دکتر خوب نمی شناسین قبل بارداری دارو میحوردم برای تیروئیدم الان هفت ماه دارو میخورم اما تازه امشب فهمیدم علتش خودایمنیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو مشهدم شما دکتر خوب نمی شناسین قبل بارداری دارو میحوردم برای تیروئیدم الان هفت ماه دارو میخورم ...

نه والامن مشهدنمیشناسم یه تاپیک بزن ازخانومای مشهدی کمک بگیر

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من کاری نکردم فقط قبل بارداری هرروزنصف لووتیروکسین میخوردم بعدکه باردارشدم روزی یدونه لووتیروکسین می ...

من دوماهه باردارم اما قبلش نصف قرص رو میخوردم الانم هنوز همون نصف رو میخورم فردا باید برم پیش دکترم 

عزیزم میتونی منم راهنمایی کنی خیلی نگرانم بالا توضیح دادم 

عزیزم اصلا نگران نباش ،هیچ اتفاقی نمیفته....منم تو بارداریم عدد انتی تی پی او ۵۹۸ بود ،ولی خداروشکر بچم سر موقع دنیا اومد 

هیچ قرصیم دکتر بهم نداد جز لووتیروکسین 

فقط تحت نظر دکتر باش و هر دو ماه آزمایش بده

عزیزم اصلا نگران نباش ،هیچ اتفاقی نمیفته....منم تو بارداریم عدد انتی تی پی او ۵۹۸ بود ،ولی خداروشکر ...

ممنونم عزیزدلم من دوماهمه تازه امشب فهمیدم دیر نیست نی نی تون سالمه خداببخشه بهتون 

[QUOTE=181299743]ممنونم عزیزدلم من دوماهمه تازه امشب فهمیدم دیر نیست نی نی تون سالمه خداببخشه بهتون [/QUOTE

ممنون عزیزم ،اره خداروشکر سالمه،الان ۱۴ ماهشه

نه دیر نیست ..منم ۲ ماهگیم فهمیدم عدد انتی خیلی بالا رفته ،ولی دکتر گفت چون قبل از بارداری درمانو شروع کردم ،مشکلی پیش نمیاد

[QUOTE=181299743]ممنونم عزیزدلم من دوماهمه تازه امشب فهمیدم دیر نیست نی نی تون سالمه خداببخشه بهتون ...

ممنونم عزیزدلم منم قبل بارداری برای کم کاری تیروئید قرص میخوردم نصف قرص اما نمیدونستم از خودایمنیه فکر میکردم از کمبود ید اینجوری شده برام دعا کن عزیزم نی نی منم سالم باشه ممنون 

ممنونم عزیزدلم منم قبل بارداری برای کم کاری تیروئید قرص میخوردم نصف قرص اما نمیدونستم از خودایمنیه ف ...

انشالله سالم سلامت بغل بگیریش ،استرس نداشته باش ،بسپرش به خدا🥰🥰

هاشیموتو یه بیماری خود ایمنی که فقط به غده تیرویید حمله میکنه و مانع تولید هورمون تیروکسین میشه که ا ...

خآنم توروخدا بگو بهم واقعا این خانم راست می‌گفته که هاشیمیتو تخمدانم از بین میبره؟ حالم بد شد 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
عزیزم یعنی Tpo  به تخمدان اسیب نمیرسونه؟؟ اخه الان اینجا خوندم،خیلی نگران شدم😢😢

ب قرآن بابت تاپیک دارم گریه میکنم...واقعا تخمدان‌ها از بین میره؟ ای خدا

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...